Boğalar bu altcoin'de hakimiyeti ele aldı! Teknik analiz
Boğalar bu altcoin'de hakimiyeti ele aldı! Teknik analiz

Boğalar bu altcoin’de hakimiyeti ele aldı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar NEAR fiyatında hakimiyeti ele aldı ve bugün altcoin 13,2 dolar aralığını geri kazandı. NEAR/USD fiyatı hızla yükseldi ve hızlı bir hareketle 12,8 dolar direncinin üzerine çıktı. Boğalar, bugünkü işlem seansının başlangıcından itibaren fiyat eğrisini tanımlıyor. Fiyat dün düzeltme yaşadı ancak gelgitler bugün döndü ve eğilim alıcıların lehine harket ediyor. Boğalar baskın konumda olduğu için önümüzdeki dönemde fiyatta daha fazla artış beklenebilir.

NEAR 1 günlük fiyat tablosu

1 günlük NEAR fiyat analizi, bugün yukarı yönlü bir aralığı kapsadığı için kripto paranın yükselişte olduğunu gösteriyor. NEAR 12,1 ile 13,4 dolar aralığında işlem gördü. Şu anda kripto çifti, yazı yazılırken 13,2 dolardan işlem görüyor. NEAR, son 24 saat içinde yüzde 4,72 değerinde bir artış kaydetti. ayrıca son yedi gün boyunca yüzde 18,34 değerinde bir artış bildiriyor. Piyasa değeri de yüzde 3,50 arttı ancak işlem hacmi bugün yüzde 9,51 azaldı.

NEAR Protocol price analysis: NEAR breaks above $12.8 crucial resistance as bulls define the price curve 1

NEAR/USD için oynaklık da oldukça yüksek, Bollinger bantlarının üst limiti şu anda 13 dolar seviyesinde işlem görüyor ve göstergenin alt limiti kripto para birimi desteğini temsil eden 9 dolar seviyesinde bulunuyor. Bollinger bantlarının üst sınırının üzerinde. Bollinger bantlarının ortalama merkez çizgisi, 11,7 dolarda bulunan hareketli ortalamanın (MA) altında 11 dolarda bulunuyor.

Göreceli güç endeksi (RSI), göstergenin eğrisi keskin bir şekilde yukarı doğru olduğundan ve RSI skoru dün endeks 58’e düştükten sonra endeks 64’e yükseldiği için piyasada yoğun satın alma faaliyeti olduğunu gösteriyor.

NEAR Protocol fiyat analizi için 4 saatlik fiyat grafiği, dün fiyatta gözlemlenen ani bir düşüşün ardından fiyat bugün yukarı hareket ediyor. Boğalar son sekiz saattir altcoin’de hüküm sürüyor ve fiyat seviyesini 13,2 dolara kadar yükseltti ve önümüzdeki saatlerde fiyatta daha fazla artış bekleniyor.

NEAR Protocol price analysis: NEAR breaks above $12.8 crucial resistance as bulls define the price curve 2

Altcoin’in 4 saatlik grafiğinde Bollinger bantları genişledikçe oynaklık da artıyor. Bollinger bantlarının üst limiti direnci temsil eden 13,4 dolardayken alt limit kripto para için desteği temsil eden 11 dolarda bulunuyor.

4 saatlik grafikteki RSI, RSI endeksi 67’ye ulaştığından, neredeyse aşırı alım bölgesinin sınırında NEAR’ın neredeyse aşırı alım durumuna yakın işlem gördüğünü gösteriyor. Altcoin SMA 20’nin de SMA 50 eğrisinin üzerinde işlem görmeye devam etmesi nedeniyle, RSI’nin yukarı doğru keskin eğrisi piyasada yoğun satın alma momentumu gösteriyor.

NEAR Protokolü fiyat analizi sonucu

Altcoin fiyat analizi, boğaların bugün oldukça iyi performans gösterdiğini gösteriyor. Yükseliş momentumu yeterince sağlıklı göründüğü için NEAR’ın bugün daha da yukarı yönlü devam etmesini bekliyoruz. NEAR, yükseliş momentumu devam ederse önümüzdeki saatlerde 13,5 dolar direncinin üzerine çıkabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin