İşte kısa vadeli Ethereum fiyat tahminleri
İşte kısa vadeli Ethereum fiyat tahminleri

Genesis bloğu ile ilişkili 380.000 ETH yeni adreslere geçiyor! Ethereum fiyatı daha fazla mı düşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birgün şüpheli gelişmeler olmadan kripto para dünyasında geçmez. Ethereum fiyatı şu anda  düşüş trendinde ve fiyat eğilimi hiçbir şekilde sağlıklı görünmüyor. Daha büyük endişe, genesis blok dengesinin, son üç haftada yeni bir adrese nasıl taşındığı.

Ethereum Genesis Blok Cüzdanı’nı boşaltma

Çoğu kişi Ethereum Genesis bloğunun ilk oluşturulduğu tarihi unutuyor. Etherscan’agöre, bu yazı yazım tarihinden itibaren 1.208 gün önce oldu. Bu, Ethereum’un neredeyse dört yaşında olduğu anlamına gelir. Proje çok uzun bir yol kat ederken, başlangıçtaki bazı temel problemler hala 2018’de devam ediyor. Ölçekleme büyük bir sorun olmaya devam ediyor ve Ethereum’un kullanım durumlarının sayısı hala problem konusu görünüyor.

Bugüne kadar, Ethereum esas olarak ICO’lar yoluyla satılan tokenlerin oluşturulmasını kolaylaştırması ile bilinir. Bu, Ethereum’un etkin bir şekilde yetenekli olmasının sadece bir yönü olmasına rağmen, ana akım insanlar, Ethereum’a gelince, başka pek çok şey bilmiyorlar. Çoğu oyuncu asla tam olarak ne ile uğraştıklarını anlamayacak olsa da Blockchain teknolojisi yakında PlayStation 4 oyununda yer alacak.

Önem sıralarına göre Ethereum DApp'ları

Ethereum Genesis Blok Cüzdanı’ndan neden para taşınıyor?

Tüm bunları bir anlığına bir kenara koyduğumuzda, birisinin şu anda Ethereum genesis blok cüzdanından neden para taşıdığını açıklamıyor. On yedi gün önce 227929 Ether’in ilk transferi yapıldı. Dün gece, bir önceki adresle aynı adreste 152.071 ETH için ikinci bir transfer yapıldı. Alınan paraların bir kısmı zaten farklı bir cüzdan adresine taşındı.

Ayrıca bu yeni cüzdan diğer bir hizmet sağlayıcıya ait değil. Resmi bir etiketi bulunmamakla birlikte, bir çok ETH biriktirildiği için cüzdan bir süredir aktif durumda. Şu anda, bu mevcut fiyatlarla yaklaşık 58 milyon dolar değerinde 454.547 Ether tutuyor. Gerekirse tasfiye edilmeyi bekleyen çok para var.

Ethereum fiyatı bundan etkilenir mi?

Belki de en ilgi çekici yanı, bu “yeni cüzdan”ın fonları aldıktan kısa bir süre sonra 227.992 ETH transferini üçüncü bir cüzdanına nasıl taşıdığı. Bu fonlar, alındığı tarihten itibaren üçüncü cüzdanın dışına taşınmadı, bu da yakında herhangi bir zamanda tasfiye edilmeyeceğini teyit ediyor. Öyle olsa bile, bu davranış oldukça sıra dışı.

Şimdilik, bu paranın neden yeni hesaplara taşındığını anlamaya devam edeceğiz. Yeni adreslerden hiçbiri, ilk cüzdanla karşılaştırıldığında farklı bir standarda uymadığından, bunu yapmak için belirli bir neden yok. Öyle olsa bile, parayı hareket ettirmek için bir sebep olacak.  Bu para transferi çok önemli bir zamanda tüm kripto para piyasalarının darmadağın olduğu bir anda gerçekleşiyor. Bu da büyük bir aktarımın her şeyden önce şüpheli olmasını sağlıyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin