Gemini duyurdu: Banka kartıyla kripto para satın almak artık mümkün
Gemini duyurdu: Banka kartıyla kripto para satın almak artık mümkün

Gemini, toplam GUSD tedarikinin beşte birini yaktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tyler ve Cameron Winklevoss’un sahibi olduğu Gemini kripto para borsası, Gemini Dollar (GUSD) toplam tedarikinin %20’sini yaktığını duyurdu.

Hareket, Whale Alert tarafından tespit edildi. Token yakma işlemi büyük olasılıkla fonlarını tahsil eden bir kurumla ilgili ve GUSD arzının istikrarlı bir şekilde azaldığını gösteriyor.

GUSD katı düzenleyici şartlara tabi

Stabilcoin, geçen yılın eylül ayında yeniden başlatıldı. Aynı zamanda Paxos Standard (PAX) adında başka bir stabilcoin de piyasaya sürüldü. Her iki kripto para birimi de New York Eyalet Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından onaylandı ve katı düzenleyici şartlar altında faaliyet gösteriyor.

Diğer birçok stabil kripto para gibi, GUSD de ABD doları ile 1:1 oranında destekleniyor ve rezervleri ABD’deki bir bankada tutuluyor. Mevduat bakiyeleri, ülkedeki en büyük Kaliforniya merkezli muhasebe ve danışmanlık firmalarından biri olan BPM tarafından aylık olarak denetleniyor.

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin