Gemini, sigortacılık hizmeti getiriyor - Kripto Para Haber
Gemini, sigortacılık hizmeti getiriyor - Kripto Para Haber

Gemini borsasında dijital varlıklar artık sigortalı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital varlık borsası Gemini Trust Company, bugünkü basın açıklamasında şirketin dijital varlıklar için sigorta teminatı sağladığını açıkladı. Gemini, sigortacılık hizmeti için profesyonel bir hizmet şirketi ile anlaştı.

Sektörün önde gelen sigorta şirketlerinin küresel bir konsorsiyumu aracılığıyla “geniş bir risk, emeklilik ve sağlık çözümleri yelpazesi” sunan global bir profesyonel hizmet şirketi Aon ile işbirliği içinde düzenlemeye gidildi. Sigorta hizmet, Aon tarafından düzenlenen ve sigortacılardan oluşan bir konsorsiyum aracılığıyla sağlanacak.

Gemini, sigortacılık hizmeti ile neyi hedefliyor?

Gemini Risk Komitesi Başkanı Yusuf Hussain şöyle söyledi:

Tüketiciler, geleneksel finansal kurumlar tarafından karşılanan güvence hizmetlerini aynı düzeyde bizlerden de bekliyorlar. Sigortacılarımızı eğitmek müşterilerimize sadece koruma sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kripto endüstrisindeki tüketici koruması beklentisini de belirliyor.

Bu adım, Federal Depozit Sigortası Kurumunun borsada tuttuğu sigortalı dolar mevduatlarından sonra geldi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin