Gemini, Litecoin'i listeliyor. BCH listelemesi ise ertelendi
Gemini, Litecoin'i listeliyor. BCH listelemesi ise ertelendi

Gemini Litecoin’i listeliyor. BCH listelemesi ise ertelendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün yapılan bir açıklamaya göre Gemini, Litecoin’i listeleyecek. Borsa, 16 Ekim Salı günü dört adet LTC ticaret çiftini listeleyecek. Mevduatlar 13 Ekim Cumartesi günü açılacak.

Litecoin USD, BTC, ETH ve ZEC ile eşleştirilebilecek. BTC, ETH ve ZEC çiftleri ile ticaret ve blok ticareti mümkün olacak.

Gemini’nin Litecoin adımı, LTC topluluğu için erken bir doğum günü hediyesi gibi yankı buldu. Charlie Lee, 13 Ekim 2011’de Litecoin ağını başlatmıştı. Lee, projeyi Github’daki bir açık kaynak istemcisi aracılığıyla piyasaya sürmüştü.

Bitcoin Cash listelemesi gecikti

Gemini, bugün Bitcoin Cash listelemesini de duyurmak istedi, ancak şirket, Kasım ayı ortasında gelme ihtimali olan bir veya daha fazla olası sert çatal hakkında Bitcoin Cash topluluğundaki belirsizlikler nedeniyle listeyi erteledi. Bu çatallardan bazıları Gemini borsasında listelenmesi gereken korumaya sahip değil. Bitcoin Cash listelemesinin Kasım ayı sonuna ertelenmesi planlanıyor.

Gemini, Litecoin’i listeleyerek dördüncü projesini gerçekleştirdi

Litecoin, Winklevoss kardeşlere ait olan Gemini borsasında listelenen dördüncü kripto para birimidir. Bitcoin, Ethereum ve Zcash daha önce listelenmişti.

Gemini dünyanın en düzenlenmiş kripto para borsası olduğunu ve borsanın en yüksek bankacılık uyumluluk ve güvence standartlarında tutulduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte Gemini, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYSDFS) tarafından denetlendiğini belirtiyor.

Litecoin, Gemini’nin perakende ve kurumsal yatırımcıların borsaya gelmesini sağladı.

Gemini tarafından şu açıklama yapıldı:

Gemini, “güvenlik” yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. Litecoin ticaret ve depolama hizmetleri için onay almak üzere NYSDFS ile yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Litecoin, Gemini’nin açıklamasından bu yana 52,78 dolardan 53,51 dolara küçük bir sıçrama yaptı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin