Bitcoin milyarderlerinin borsası yeni bir ülkeye yelken açtı
Bitcoin milyarderlerinin borsası yeni bir ülkeye yelken açtı

Gemini Dolar (GUSD) yakında Bibox’ta listelenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11 Eylül’de Winklevoss İkizleri, Gemini Dolar (GUSD) Stablecoin’inin yakında, AI tabanlı geliştirilmiş kripto para borsası olan Bibox’ta listeleneceğini duyurdu.

Gemini Dolar (GUSD) küresel hale geldi

Twitter aracılığıyla Gemini gelişmeyi şu sözlerle duyurdu:

Gemini Dolar (GUSD) artık küresel hale geldi. Bibox, Gemini Doları listeleme planlarını açıkladı!

Duyuru, Winklevoss ikizlerinin Gemini Doları’nı, ABD doları Blockchain platformuna getiren ilk düzenlenmiş Stablecoin olarak piyasaya sunulmasından sadece bir gün sonra açıklandı. Bibox, başlangıcından sonra Gemini Doları’nı listeleyen ilk kripto para borsa. Resmi Twitter hesabından Bibox konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

GUSD için ilk resmi ortak kripto borsası olmaktan dolayı çok heyecanlıyız!

Gemini, Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından kuruldu

Gemini Trust Company LLC, kullanıcıların dijital varlıkları satın almalarını, satmalarını ve depolamasını sağlayan lisanslı bir kripto para borsası ve depo aracı. 2014 yılında Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından kuruldu. CNBC tarafından yayınlanan bir rapora göre, Gemini dünyanın ilk lisanslı Ethereum borsası. Konuyla alakalı Twitter aracılığıyla platform şu açıklamaları yaptı:

Bugüne kadar,  ABD dolarının kripto para birimleri gibi açık ve merkezsiz bir şekilde hareket eden güvenilir ve düzenlenmiş sayısal bir temsili yoktu. Gemini Doları ABD Doları’nın kredi itibarını ve fiyat istikrarını Blockchain teknolojisi ve ABD düzenleyicilerinin gözetimi olan New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) ile birleştiriyor.

GUSD Ethereum Blockchain üzerine kuruldu

Platformun White paper’ına göre GUSD, Ethereum Blockchain üzerine kuruldu ve bir ERC-2O tokeni olarak yapılandı. Kullanıcılar önce USD’leri değişim hesaplarına yatırdıktan sonra GUSD alabilirler, bunun ardından dolarları GUSD tokenlerine dönüştürmeleri gerekir. Kullanıcılar daha sonra herhangi bir Ethereum tabanlı adresinden tokenlerini çekebilir.

Bibox, Çin kripto geliştiricileri tarafından kurulan bir Blockchain tabanlı dijital varlık işlem platformu. Platformun, kullanıcılara optimum işlemlerin ve geri dönüşleri en üst düzeye çıkarmaya yönelik işlemlerin uygulanmasında yardımcı olmak için özel olarak yaratılmış akıllı, yapay zeka algoritmalarını kullandığı söyleniyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin