okex
OKEX çekim işlemleri, kripto para piyasasında volatiliteyi tetikleyebilir

OKEx operasyon müdüründen, Star Xu davasıyla ilgili açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber’in dün bildirdiği üzere, OKEx‘in kurucu ortağı Star Xu, bir dolandırıcılık davasıyla ilgili olarak sorgulanmak üzere Şangay’daki yerel polis karakoluna nakledilmişti. OKEx’deki operasyon şefi Andy Cheung, Star Xu davası ile ilgili Twitter’dan bir açıklama yaptı.

Star Xu davası nereye gidiyor?

Cheung, kullanıcılarına Xu ile ilgili olan biteni anlatmak için Twitter’dan son durumu anlattı. Cheung, Şangay’daki bir grup insan tarafından kuşatıldıktan sonra, Xu’nun yardım için polise başvurduğunu belirten bir açıklama yaptı. Polis, daha fazla bilgi alabilmek için hepsini polis karakoluna davet etti.

Bir grup insan polise, Xu’ya karşı bir dolandırıcılık şikayeti için başvurdu. Xu, durumu açıklığa kavuşturmak için karakolda bir süre kaldı.

Cheung ayrıca Xu ile arkadaş olduğunun da altını çizdi ancak Xu’nun, OKEx’i çalıştıramadığını ifade etti. Cheung, Xu’yla ilgili yapılan yanlış haberlerle ilgili hayal kırıklığını da dile getirdi.

Sonuç olarak, Star Xu’nun tutuklandığı şu an için kesin değil. Ancak bazı olaylardan Xu’nun sorumlu olduğuna inanan bir grup yatırımcı, devam eden soruşturmada Xu’yu suçlu bulmaktadır.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin