Dev kripto para borsası Gemini, İngiltere'den lisans almayı başardı
Dev kripto para borsası Gemini, İngiltere'den lisans almayı başardı

Gemini borsası bu ortaklıkla binlerce kuruma erişim sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Winklevoss kardeşlerinin kripto borsası Gemini, geçtiğimiz günlerde binlerce borsanın, brokerin ve fintech kurumunun kapısını açacak bir anlaşma yaptı. bu stratejik ortaklık, British Telecom’un finansal ve bilgi teknolojisi hizmetleri koluyla bir iş birliğini içeriyor.

BT Cloud Broker Topluluğu Gemini ile kriptoya doğrudan erişim sağlayacak

İngiliz çokuluslu telekomünikasyon şirketi bir basın bülteninde New York merkezli önde gelen kripto para borsası ve kripto varlık saklama şirketi Gemini Trust LLC’nin BT Radianz Cloud’a katıldığını duyurdu. İngiltere’nin en büyük telekomünikasyon sağlayıcısı küresel olarak 180 ülkede faaliyet gösteriyor ve dünyadaki çok uluslu kuruluşlara Radianz aracılığıyla güvenlik, bulut ve ağ servisleri hizmeti veriyor.

Bu açıklamaya göre, söz konusu gelişme, Gemini’nin 50 ülkeyi kapsayan üyeleri ile dünyanın en büyük ve güvenli ağına sahip olan finansal bulut topluluklarından birine erişim sağlamasına imkân tanıyacak. Söz konusu ağda binlerce broker, kurum, borsa,  saklama ve takas kuruluşlarının bulunduğu belirtilirken ortaklık, topluluk üyelerine gelişen kripto para piyasasına erişim imkânı sağlayacak.

İşbirliği, BT Radianz üyelerine Gemini’nin ticaret ve yatırım platformu ile kurumlar için güvenli ve profesyonel bir ortam sunuyor. BT Radianz web sitesine göre, kurumun diğer stratejik ortakları arasında Microsoft, Cisco, Dell, Oracle, Symantec ve Amazon İnternet Servisleri bulunuyor.

Gemini’deki Bilişim Kurulu Başkanı Nick Vigier, bu stratejik ortaklığın, kurumsal yatırımcı bağlantılarını artıracağını ve tekliflerinin bu alanda artmasına yardımcı olacağını söyledi.

2019 yılı Kurumsal firmaların kripto sektörüne girmeye başladığı bir yıl oluyor

CME’ye göre, BT Radianz ortakları bankalar, şirketler, aracılar, hedge fonlar, planlama yöneticileri, tescilli ticaret şirketleri ve hizmet sağlayıcılarından oluşuyor. Radianz, günümüzün global fintech gereklilikleri için önemli olan 400’ün üstünde servis sağlayıcısı ve uluslararası finans piyasaları endüstrisinin detaylı talepleri için tek, esnek ve güvenli bir ağ olarak biliniyor. Şu an ise kripto para bu ortaklıkla bu listeye ekleniyor.

Mevcut piyasa sıkıntılarına rağmen, 2019, şimdiden kurumsal firmaların kripto dünyasına girdiği yıl olarak anılmaya başladı. Bunun gibi ortaklıklar bunun olmaya başladığının en somut kanıtlarından biri.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin