İşte Bitcoin’in yükseliş ve düşüş yaşayabileceği aylar
İşte Bitcoin’in yükseliş ve düşüş yaşayabileceği aylar

Gelecekte bir Bitcoin’le lüks bir ev mi yoksa bir çift ayakkabı mı alacaksınız? İşte en son Bitcoin fiyatı tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son iki ay boyunca 6.500 dolar değerinde bir istikrar dönemi geçirdi. Ancak uzman ve analistlere göre Bitcoin fiyatı bu yılbaşında 20.000 dolara kadar artabilir. Bitcoin şu anda %1,7 oranında artışla 6.543 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Tarihsel olarak Bitcoin fiyatı, Kasım ve Aralık aylarında arttı

Bitcoin fiyatı son dönemde dikkate değer derecede istikrarlı ve bu kripto pazarlarını yakından takip eden bazı kişileri şaşırtabilir. Bitcoin’in fiyatı son 12 ayda aşırı bir türbülans yaşadı ve bu durum Eylül 2017’de fiyat artışını 6.000 dolar seviyesine taşıdı. Sonuçta Aralık ayına kadar fyat neredeyse 20.000 dolara seviyesine ulaştı.

Diğer bir faktör de, ABD dolarının birçok para birimine karşı güçlenerek yükselen ABD faiz oranlarına denk gelen BTC istikrarı. Tarihsel olarak, Bitcoin Kasım ayları ve Aralık ayı başlarında her zaman olumlu fiyat hareketleri gördü.

Raghav Reggie Jerath: “Bitcoin 7.500 dolar ila 8.500 dolar arasında yükselecek.”

Gath3r Web Miner’ın CEO’su Raghav Reggie Jerath, Bitcoin fiyatının piyasa modelinin tahminleriyle uyumlu olmasını bekliyor. Raghav Reggie Jerath konuya yönelik şunları söylüyor:

Tarihte Bitcoin, Kasım ayları ve Aralık ayı başlarında her zaman olumlu fiyat hareketlerine sahip. Bu nedenle, yılın kalanında 7.500 dolar ila 8.500 dolar arasında yükseldiğini görmek mümkün.

Patrick E. Palacios: “Bitcoin 7.000 dolar ila 7.500 dolar arasında mütevazi bir artış görecek.”

LoyalCoin’in CEO’su Patrick E. Palacios, Bitcoin fiyatının 7.000 dolar ila 7.500 dolar arasında mütevazi bir artış göreceğine de inanıyor.  Patrick E. Palacios konuya yönelik şunları söylüyor:

Önümüzdeki birkaç hafta içinde Bitcoin’de bir artış göreceğimize inanıyorum ve Bitcoin yaklaşık 7.000 dolar ve 7.500 dolar seviyesine kadar artacak.

Abraham Merkin: “Bitcoin 2018’de 8.000 dolar kazanmayacak.”

Ancak Bitcoin trader’ı Abraham Merkin 6.000 doların Bitcoin için bir “sert zemin” olabileceğine inanıyor. Kripto para uzmanı, Bitcoin’in yılbaşında herhangi bir büyük fiyat hareketi göreceğine inanmıyor. Abraham Merkin konuya yönelik şunları söylüyor:

Geçen sene 2018’in ilk çeyreğinde gördüğümüz volatilite geçmişte kaldı. Bitcoin 2018’de 8.000 dolar kazanmayacak ve şu anki sakinliği nedeniyle yılbaşında önce 7.300 dolara ulaşamayacak.

Clement Thibault: “Bitcoin fiyatı çoğu yıl için 6.000 dolarlık sert bir zemini korudu.”

Investing.com’daki kıdemli analist Clement Thibault, Bitcoin fiyatlarının 6.000 dolara yaklaşacağını düşünüyor. Clement Thibault konuya yönelik şunları söylüyor:

Şimdilik, satış baskısı fiyatı düşürmeye devam ediyor gibi görünüyor. Bir dip için olduğu gibi, Bitcoin çoğu yıl için 6.000 dolarlık sert bir zemini korudu ve bu seviyeninde kırıldığını görünce şaşırırdı.

Express.co.uk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin