Hagan Homes Bitcoin
Hagan Homes Bitcoin

Gayrimenkul devi Hagan Homes Bitcoin kabul etmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kuzey İrlanda merkezli Gayrimenkul devi Hagan Homes Bitcoin kabul etmeye başladı. Bitcoin, bir ödeme aracı olarak ufak çaplı alışverişlerde henüz fazla yaygınlaşmamış olsa da, rakamların büyük olduğu gayrimenkul sektörü gibi alanlarda oldukça yaygınlaşmaya devam ediyor.

Kuzey İrlanda merkezli şirket pazara cevap vermek istiyor

Hagan Homes genel müdürü Jamesy Hagan, Kuzey İrlanda’da çalışma, yaşama ve yatırım konularında artan bir uluslararası çıkarın yanı sıra “Bitcoin’in dünya çapında kullanımında önemli bir artış olduğunu” belirtti:

”Bu yeni kanalın kabulü pazara cevap verme isteğimizi yansıtıyor.”

Belfast Telegraph, Hagan Homes’un BTC ödemelerini kabul eden İrlanda Cumhuriyeti’ndeki ilk ev inşa şirketi olduğunu bildirdi.

Hagan Homes Bitcoin’i ödeme olarak kabul etmedeki zorlukları biliyor. BTC’nin fiyatının sadece birkaç ay içinde 20.000 dolardan 7000 dolara inmesiyle kripto pazarlarındaki dalgalanmaya dikkat çekti:

Elbette, kiptoların değişkenliği yüzünden Bitcoin’i ödeme olarak kabul etmek için bazı riskler var. Ancak alıcılar ve satıcılar bu zorluklarla başa çıkmak için yaratıcı yollar buluyorlar.

Birleşik Devletler’in yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ve Endonezya’daki şehirlerde mülkler için Bitcoin ödemeleri zaten gerçekleştirildi.

Ayrıca Blockchain teknolojileri ile gayrimenkul alım satımını kaydetmek için Ocak 2018’de bir programa da başlandı.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin