Ethereum ücretleri tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü
Ethereum ücretleri tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

GAS ücretleri token ile ödenebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un geliştiricilerinden olan Bhaskar Sharma, Medium’da yazdığı bir yazıda, Blockchain üzerinde kullanabilecek ve daha kullanıcı dostu olan bir tokenin sisteme eklenebileceğini söyledi. Ayrıca Bhaskar Sharma, sisteme GAS ücretleri token ile ödenebilecek şekilde çözümler getirilebileceğini belirtti.

GAS ücretleri Ether yerine başka bir token ile ödenebilir

Kullanıcılar, Ethereum’un GAS fiyatını ve maliyetini anlamak için nasıl çalıştığını bilmek zorunda. Ayrıca her ikisini de ödemek için gerekli Ether’i almaları gerekir. Bu tür ücretler, içsel tokenleri olan DApp’leri benimsemeye yönelik gereksiz engeller yaratmakta ve önemli bir ilgi odağı olsa bile büyük bir kullanıcı tabanı oluşturma yeteneklerini azaltmakta. Süreç soyutlanabilseydi, kullanıcılar DApp’i altta yatan Ethereum ağı  olmadan da kullanabilirlerdi.

Bhaskar Sharma, Ethereum sisteminde akıllı kontratların kullanılmasının ücreti olarak belirtilen GAS ödemelerinin Ethereum kripto parası yerine başka bir token ile ödenebileceğini savunmakta. Bhaskar Sharma bu şekilde işlerin daha basit hale geleceğini belirtmekte.

ERC865 bu sorunları giderir

ERC 865 bu sorunları giderir ve ERC20 token transferleri için daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar. ERC 865 protokolü elinde token tutan insanların gönderim ücretlerini tek bir seferde özel bir token ile ödemesine olanak tanımakta. Süreç, transfer ücretini token olarak kabul etmeye ve işlemi e-postadaki ücretle iletmeye istekli üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymakta. Böyle bir süreç, kriptografik imzalarla güvence altına alınabilir.

Son olarak, Sharma bir işlemi geçersiz kılmak için bir mekanizmanın var olması gerektiğini öne sürüyor. Ayrıca, belirli bir sürenin ardından geçersiz hale gelmesi için işlemde zamana ve isteğe bağlı koşul olması gerektiğini düşünüyor. Bu şekilde, işlem zaman aşımından sonra otomatik olarak iptal edilir ve açık bir geçersiz kılma işlemi göndermeden bir iptal mekanizması sağlar.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin