Ankete göre ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum
Ankete göre ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum

ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün RewardExpert tarafından yayınlanan bir ankette, ABD’de kripto para ile ilgilenen ilk 10 eyalet ve Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yaygın olarak kullanıldığı ilk 10 eyalet ortaya konuldu. Anket sonuçlarına göre, ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum oldu.

Anket Google arama trendleri, anahtar kelime arama verilerini kullandı

Ankete yönelik şu açıklama yapıldı:

RewardExpert, hangi sakinlerin en çok kripto paralarla ilgilendiğini ve bunları yatırım dışında başka amaçlarla kullanabileceğini görmek için arama trafiğini ve coğrafi verileri analiz etti.

Kripto paralarla ilgilenen ilk 10 eyalet için, anahtar kelimeleri bulmak ve eyaletleri olası 100 puan üzerinden sıralamak için Google arama trendleri anahtar kelime arama verilerini analiz ettiler.

Ankete göre ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum
Ankete göre ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum

Ankete göre ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum

California, Bitcoin (BTC) için 98, Ethereum (ETH) için 97, Litecoin (LTC) için 91 ve Ripple (XRP) için 88 arama sıralamasıyla en yüksekte yer aldı. New York, Litecoin ve Ethereum başta olmak üzere ilgi alanları listesinde 2. sırada yer aldı. New Jersey, New York’u arama trafiği açısından yakından takip ediyor ve ilgi alanları Ripple’de. Washington, Ethereum’da yüzde 100’lük bir menfaati ile 4. sıradaydı. Alaska, kripto para terimi için en yüksek anahtar kelime arama hacmiyle 5. sıradaydı.

Nevada, genel Google eğilimleri skorunda 6. sırada yer aldı. Florida, 7. sıradaydı ve belirli bir para birimi anahtar kelime araması için ortalama 74 puan ve kripto para birimi teriminin kendisi için 77 puan aldı. Utah, anahtar kelime ölçeğinde 81 puanla Bitcoin’a yoğun ilgi göstererek 8. sırada yer aldı.

Washington DC, kripto paraların en yaygın olduğu eyalet

Connecticut, Bitcoin’de ve özellikle Litecoin’de yüksek bir oranla 9. sırada yer aldı. Colorado, 10. sırada yer aldı ve skoru Ethereum’a yöneltti. Bitcoin ve diğer kripto paranın kullanıldığı ilk 10 eyaette araştırıldı. Bu, hangi konumların kripto para kabul ettiğini belirlemek için coğrafi bilgi sistemleri verileri kullanılarak belirlendi. Bu daha sonra eyalet sakinlerinin sayısıyla karşılaştırıldı ve buna göre sıralandı.

Washington DC, kripto altyapısını desteklemek için, 4,49 Bitcoin ATM’si ve kripto para ödemelerinin benimsenmesi ile ilk sırada yer aldı. New Hampshire, 62 eyalette kripto para ödemelerini kabul ederek ikinci oldu. Gürcistan, 24 Bitcoin ATM’si ile 3. sırada varlığını gösterdi.

Nevada, Las Vegas bölgesindeki 4 Bitcoin ATM’leri ve kriptolar aracılığıyla ödemeleri kabul eden 78 kuruluşla 4. sırada yer aldı. Colorado, 5.sırada eyalet çapında 7 ATM’ye ve kripto paraları ödeme olarak kabul eden 90 kuruluşa sahipti.

Ankete göre ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum
Ankete göre ABD’de en popüler kripto paralar Bitcoin ve Ethereum

Anket, ABD’deki kripto para birimlerinin genel popülaritesine bir göz atmakta

Kansas, 6. sıraya 88’i restoran olmak üzere, kripto para birimi ödemelerini kabul eden 110 kuruluşla geldi. New York eyaleti 23 kuruluşla 7. sırada yer aldı. Michigan, 8. sırada, eyalet çapında 5 Bitcoin ATM’si ve kripto para kabul eden 63 kuruluşla. Missouri 9. sıraya, eyalet çapında 5 ATM ve 63 işyerinde kripto ödemelerini kabul ederek geldi. Oregon, 1 Bitcoin ATM’si ve 56 kuruluşun Bitcoin’i kabul etmesiyle 10. sırada yer aldı.

Son olarak, kripto para birimleri için hem ilgi hem de altyapıya sahip olan eyaletlerden oluşan bir liste hazırlandı. Sıralama şu şekildedir: New York, Nevada Washington DC, Kaliforniya, Colorado, Florida, Utah, New Hampshire Washington ve Michigan. Anket, ABD’deki kripto para birimlerinin genel popülaritesine bir göz atmakta ve bu para birimlerine yatırım yapan kişilerin zihniyetleri hakkında bir fikir edinmemizi sağlamakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin