Garlinghouse, Ripple ve Swift ortaklığı söylentilerini değerlendirdi
Garlinghouse, Ripple ve Swift ortaklığı söylentilerini değerlendirdi

Garlinghouse, Ripple ve Swift ortaklığı söylentilerini değerlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple ve Swift’in sahne arkasında bir ortaklık üzerinde çalıştığına dair söylentilere cevap verdi.

Ripple ve Swift ortaklığı bir söylentiden mi ibaret?

Bloomberg ile yapılan yeni bir röportajda, Garipghnouse’a, Ripple ve SWIFT’nin bir araya geleceğini iddia eden söylentiler soruldu.

Dünyanın en büyük Swift özellikli bankalarından bazıları şu an Ripple teknolojisini kullanıyor. Garlinghouse’a göre Ripple, bankaların, yenilikçi teknolojiler çağında başarılı olmasına yardımcı oluyor.

Garlinghouse, şirketler arasındaki ortaklık söylentisini “sahte bir söylenti” olarak adlandırdı:

Bir sürü dedikodu var ve herhangi bir söylenti hakkında yorum yapmakta tereddüt ediyorum, çünkü eğer yanlış söylentilere yorum yaparsanız, o zaman doğru söylentilere de yorum yapmanız gerekir.

Garlinghouse, “Ripple” şu anda Swift’i geçiyorken potansiyel bir ortaklığın yararlı olacağına inanıyor:

Bankaları bu yeni dünya düzeninde başarılı kılmak ve bu teknolojilerden yararlandırmak istiyoruz. Bunu yapmak için Swift ile çalışabiliriz, bu harika olur.

Ripple CEO’su ayrıca, XRP’nin performansını, bununla bağlantılı olarak, sınır ötesi bir borsa aracı olarak kullanım durumuna bağladı.

Garlinghouse ekledi:

Bitcoin‘den 1000 kat daha hızlı ve Bitcoin’den 1000 kat daha ucuz. Pazarı görüyorsun, bence buna tepki göster.

Son zamanlarda, Fidelity ve ICE gibi kurumların kurumsal ilgisini dile getiren Garlinghouse, bunun devam etmesi gereken bir eğilim olduğunu ileri sürüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin