Galaxy: “Ripple’dan sonra bu altcoin’de patlamının eşiğinde!”
Galaxy: “Ripple’dan sonra bu altcoin’de patlamının eşiğinde!”

Galaxy: “Ripple’dan sonra bu altcoin’de patlamının eşiğinde!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknik analize göre popüler altcoin EOS’un fiyatı büyük bir fiyat hareketinin eşiğinde olabilir.

Galaxy: “Popüler altcoin EOS’un fiyatı büyük bir patlamanın eşiğinde olabilir.”

Başarılı kripto para analisti “Galaxy”, yedinci en büyük kripto paranın olası bir fiyat dalgalanmasının eşiğinde olduğunu takipçilerine bildirmek için Twitter’a gitti. CoinStats verilerine göre, ilk ademi merkeziyetçi işletim sisteminin temelini oluşturan altcoin 2,96 dolardan işlem görüyor.  Daha önce bildirildiği üzere aynı trader, Ripple’ın XRP’sinin haftalık grafikte yükseliş MACD geçişi kaydettiğini fark etti ve analiste göre bu durum inanılmaz bir fiyat artışına neden olabilir (yüzde 4.600’e kadar).

Şu an itibariyle, XRP kırmızı denizdeki tek yeşil para olmaya devam ediyor.  EOS fiyatı, 1 Ekim’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaptığı 24 milyon dolarlık anlaşmanın yol açtığı iddia edilen önemli bir fiyat artışı yaşadı. Para cezası, pek çok kişi tarafından EOS’a bir darbe olarak değerlendirildi.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin