En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!
En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!

Çarpıcı tahmin: Sabredin! Bitcoin’de azalan üçgen yukarı doğru çözülecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, 8.000 dolar seviyesinden aşağı kaymaya bir hafta önce başladı ve bu durum ayıları destekledi. Bununla birlikte, boğaların gelgitleri lehine çevirememelerine rağmen, bazı kripto para birimi analistleri BTC fiyatlarının kısa vadede yukarı yönlü bir harekete geçmesini bekliyor.

Crypto Welson: “Bitcoin’de göstergeler şimdiden yükselişe geçti.”

Crypto Welson” son zamanlarda Twitter’da azalan bir üçgeni gösteren yeni fiyat analizini yayınladı. Analist, söz konusu üçgenin bu hafta yukarı doğru çözülmesini beklediği iddia edildiği gibi “eğilimin şu an yükselişe geçtiğini” belirtti. Bununla birlikte bazı analistlere göre ise 7.700 dolarlık desteğin altındaki kırılma, güçlü bir düşüş momentumunu tetikleyebilir.

https://twitter.com/CryptoWelson/status/1181086183738265600

Daha önce bildirildiği gibi, Bitcoin 24 Eylül’deki “büyük inen üçgenin” destek çizgisinin altına düştü. Bu, boğalar ve ayılar için yeni bir savaş alanı haline gelen 8.000 dolar seviyesine yıldırım hızında bir düşüşe yol açtı. Küçük üçgenin bir çözünürlüğe doğru yaklaşmakta olduğu göz önüne alındığında, analistlere göre BTC’nin yakında başka bir büyük fiyat hareketine şahit olacağı çok muhtemel.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin