Galaxy Digital’e Goldman Sachs’tan bir transfer daha yapıldı
Galaxy Digital’e Goldman Sachs’tan bir transfer daha yapıldı

Galaxy Digital’e Goldman Sachs’tan bir transfer daha yapıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital’e Goldman Sachs’tan bir transfer daha  yapıldı.

Galaxy Digital’e Goldman Sachs’tan Richard Kim transfer edildi

Kripto para yatırımcısı Mike Novogratz tarafından bu yılın başlarında kurulan kripto para bankası Galaxy Digital, Goldman Sachs’ın eski yöneticisi Richard Kim‘i operasyonlardan sorumlu yönetici olarak kadrosuna dahil ediyor. Son dönemlerde Wall Street’te yüksek görevlerden, eski Goldman Sachs yöneticilerinden kripto para sektörüne geçen çok saygın kişiler oldu.

Diğer sektörlerden, kripto para sektörüne geçen çok saygın kişiler var

2016 yılında eski Goldman Sachs Genel Müdürü James Radecki, bankayı stratejik yatırımlarda ve kripto para birimi yatırımları için danışmanlık yapmak üzere bıraktı. Daha sonra James Radecki, kripto para alanında bir şirket olan Cumberland Mining‘de küresel iş geliştirme müdürü olarak işe başladı.

https://twitter.com/JWilliamsFstmed/status/983479794317881344

BlockTower Capital’e Goldman Sachs’dan transfer yapıldı

Bu yılın başlarında, kripto para yatırım şirketi olan BlockTower Capital, Goldman Sachs’da müdür yardımcısı pozisyonunda görev yapan Michael Bucella‘yı işe aldı. BlockTower Capital, 11 yıl Goldman Sachs’da müdür yardımcılığı yapan Matthew Goetz tarafından 2017 yılında kuruldu.

Mike Novogratz, bu yılın başlarında Galaxy Digital’i kurdu

Mike Novogratz, 1990’ların sonunda Goldman’da çalıştı ve Wall Street’teki uzun bir kariyerin ardından bu yılın başlarında Galaxy Digital’i kurdu.  Mike Novogratz, Galaxy’yı “sınıfının en iyisi, tam hizmet, ticaret bankacılığı alanında kurumsal kalite” olarak tanımlıyor.

Risk fonu kurma fikri, piyasa koşullarındaki belirsizlik nedeniyle sonlandırıldı

Galaxy Digital kurulmadan önce, Mike Novogratz kripto para yatırımları için 500 milyon dolarlık bir risk fonu kurmayı düşünüyordu. Ancak piyasa koşullarındaki belirsizlik nedeniyle bu proje tekrar değerlendirilmek üzere sonlandırıldı. Fonu kurma fikrinden vazgeçilmesinin en önemli sebebi de düşen Bitcoin fiyatıydı. Mike Novogratz daha sonra Galaxy Digital’i kurmaya karar verdi.

“Bitcoin, 2018 yıl sonuna kadar 40.000 dolara rahatlıkla ulaşacak.”

Mike Novogratz, bir kısmı doğru olan Bitcoin tahminleri için son birkaç aydır manşetlerde yer alıyor. 2017 yılının Kasım ayında, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 10.000 dolara ulaşacağını tahmin etti ve tahmini gerçekleşti. Mike Novogratz, bu yılki Bitcoin tahminini şu sözlerle ifade etti:

Bitcoin, 2018 yıl sonuna kadar 40.000 dolara rahatlıkla ulaşacak.

2019 Nisan’da Bitcoin fiyatı 42.000 dolar olabilir

Bitcoin’in son zamanlardaki düşüşü ve sonrasında 6.000 ila 7.000 dolarlık seviyelerde  dengelenmesinin ardından pek çok analist yıl sonu için 40.000 dolarlık bir fiyat tahmini yapmaya başladı. Ancak geçen yıl tam olarak bugün, Bitcoin 1.180 dolar seviyesindeydi. Bitcoin, önümüzdeki sene için aynı yükselme oranı (%600’lük bir artış) yakalayabilirse, 2019 Nisan’da Bitcoin fiyatı 42.000 dolar olacak. Belki gelecek, göründüğü kadar kasvetli değildir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Financemagnates

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin