8 Haziran Bitcoin analizi: BTC için muhtemel senaryolar
8 Haziran Bitcoin analizi: BTC için muhtemel senaryolar

10 Nisan Bitcoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

10 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, 9 Nisan’da Bitcoin fiyatı (BTC) yaklaşık yüzde 4 oranında düşerek 7.100 dolardan 6.700 dolar seviyesine geldi. BTC’deki 400 dolarlık düşüş yatırımcılar tarafından beklenmiyordu.

10 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, teknik göstergeler Bitcoin için kısa vadeli stabiliteye işaret ediyor

Dün çeşitli teknik göstergeler ve momentum osilatörleri, Bitcoin için kısa vadeli stabiliteye işaret ediyor. Göreceli güç endeksi (RSI) 30 ve Williams Yüzde Aralığı (WPR) %75 oranında nispeten yüksek kalması nedeniyle önemli ölçüde aşırı koşullara işaret ediyor.

10 Nisan Bitcoin fiyat analizi
10 Nisan Bitcoin fiyat analizi

Yatırımcılar 6.500 dolarlık direnç seviyesini yakından takip ediyor

Bitcoin pazarındaki aşırı satış koşullarına rağmen, ayılar büyük miktardaki kripto para birimi değişimlerinde satış hacmini artırmaya devam etti. Yatırımcılar 6.500 dolarlık direnç seviyesini yakından takip ediyor. Çünkü bu kırılma, Bitcoin’i 6.000 dolar seviyesine yakınlaştırabilir.

Bitcoin, kabul görmeye başlayarak güçlenmeye devam etmekte

10 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre BTC, 100 dolardan fazla artarak 6.610 dolarlık bir sıçrama kaydederek, Nisan ayı içinde 8.000 dolarlık bölgeye geri dönüş fırsatını bıraktı. Temel olarak Bitcoin, ABD, Japonya ve Güney Kore gibi bölgelerde kabul görmeye başlayarak güçlenmeye devam etmekte. Kripto para piyasasıyla 2017 yılında ilgilenmeyen kurumsal yatırımcılar, şimdi ise kripto para birimi sektörüne girmeye başladı.

Kurumsal yatırımcılar, kripto para birimi sektörüne girmeye başladı

Milyarder George Soros Bitcoin ve kripto para birimi konularında fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. Macar asıllı Amerikalı yatırımcısı bu hafta kripto para piyasasında aile şirketi aracılığıyla ticaret yapmayı planladığını açıkladı. Ayrıca ünlü Amerikan ailesi Rockefeller’lara ait 3 milyar dolar değerindeki yatırım şirketi Venrock’da kripto paralara yatırım yapacağını duyurdu.

Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor

Venrock ekibinden David Pakman, Venrock’ın kripto para yatırımlarına uzun vadeli yaklaşacağını ve çevredeki teknolojiyi dönüştürücü olarak gördüğünü vurguladı ve açıklamalarına şunları ekledi:

Devletler, hükumetler ve kurumlar gibi kapı bekçileri kullanıcılardan kira veya ücret tahsil etme eğiliminde. Kripto para teknolojisinin gelişiminin yararı ise daha az sayıda bekçiye sahip olmamız. Risk sermayesinin kendisi de bir kapı bekçiliği endüstrisi ve onların da çözüldüğünü görmek isterim. Küçük bir grup insanın, hangi projelerden para toplayabileceğine ve bu proje ile işe girişip girişmeme kararını verebileceklerine inanmıyorum.

Kripto para piyasası, olumsuz eleştirilere karşı artık dirençli

Geleneksel finans sektöründeki analistler ve medya kuruluşları, Bitcoin’i bir balon gibi tanımlayan Bank of America Merrill Lynch gibi alakasız haberlerle son zamanlardaki fiyat hareketini haklı çıkarmaya çalıştılar. Bununla birlikte, Bitcoin ve kripto para piyasasının geri kalanı 2013’teki ilk safhalarında olduğu kadar bu olaylara bağımlı değil.

Artık finansal kurumlar ve analistlerin eleştirileri, Bitcoin’i olumsuz etkilemiyor

Dört yıl önce JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’un Bitcoin hakkındaki yorumu, dijital para biriminin fiyatında önemli bir marjın düşmesine neden oldu. O zamandan beri, akla gelebilecek her finansal kurum ve analist, Bitcoin’i eleştirdi. Ancak bu tür ifadeler artık Bitcoin’i olumsuz etkilemiyor.

Kripto para piyasası, çoğu bölgesel piyasadan daha likit

Kripto para borsası piyasası, çoğu bölgesel borsa piyasasından daha likit ve piyasa arz ve talep ile hareket etmekte. Şu anda, en büyük kripto para borsalarında hacimler düşük. Bu kripto para piyasasının mevcut ayı döngüsünün arkasındaki temel neden. Zamanla tezgah üstü piyasası (OTC) gelişmeye devam ettikçe, piyasa toparlanmaya başlayacak ve kripto paraların fiyatı iyileşecek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin