Galaxy Digital’dan yepyeni bir Bitcoin fonu hamlesi geldi!
Galaxy Digital’dan yepyeni bir Bitcoin fonu hamlesi geldi!

Galaxy Digital’dan yepyeni bir Bitcoin fonu hamlesi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para ticaret bankası Galaxy Digital, pazartesi günü yapılan açıklamada, Kanada’da “CI Galaxy Bitcoin Fonu’nu” başlatmak için yasal izinleri aldığını söyledi. Banka, lansman için Kanadalı fon yöneticisi CI Global Asset Management ile ortaklık kurdu.

Ünlü Bitcoin boğası Michael Novogratz’ın sahibi olduğu Galaxy Digital, yatırımcılara çeşitli ortaklıkları aracılığıyla Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine erişim ve etkileşime geçme imkanı sunuyor. Galaxy Kurumsal Bitcoin Fonu gibi bazı fonları yalnızca Amerika’daki kurumsal firmalar tarafından kullanılabilirken, yeni Kanada fonu halkın yatırımlarına açık.

Yeni Bitcoin fonu neden önemli?

CI Galaxy Bitcoin Fonu, ABD doları cinsinden işlem gören Bitcoin’in performansını ölçmek için tasarlanmış olan Bloomberg Galaxy Bitcoin Endeksi kullanılarak fiyatlandırılan varlığın elinde doğrudan Bitcoin’e yatırım yapacak.

İlk halka arz, her biri birim başına 10 ABD doları fiyatla “A Sınıfı” birimler ve “F Sınıfı” birimlerden oluşacak. Yatırımcılar bu birimleri satın aldıkça, Galaxy Digital de kendi varlıklarında eşdeğer miktarda Bitcoin satın alacak.

Kapalı uçlu bir yatırım fonu olarak Galaxy Digital, yatırımcıların lansmanda mevcut olan miktar dışında satın almaları için daha yeni hisseler çıkaramayacak.

Üç haftalık rekor kapanış geldi

Fon, yakın gelecekte Kanadalıların kullanımına sunulacak ve BTC ile etkileşime girmek için güvenli, düzenlenmiş ve uyumlu bir borsaya izin verecek.

Fonun piyasaya sürülme haberi BTC fiyatının rekorlar kırdığı bir zamanda geliyor. Daha dün, varlık 15.960 dolar ile bugüne kadarki en yüksek üç haftalık kapanışını kaydetti.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin