Bitcoin’de doğru tahminleriyle meşhur analist yeni seviyeleri işaretledi
Bitcoin’de doğru tahminleriyle meşhur analist yeni seviyeleri işaretledi

Bitcoin’de doğru tahminleriyle meşhur analist yeni seviyeleri işaretledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Alıcılar gelmeye başladıkça Bitcoin’de, son birkaç hafta içinde yükseliş gerçekleşti. Bollinger Bantları teknik göstergesini yapan efsanevi teknik analist John Bollinger Bitcoin için yükselişin devam edeceğini ifade ediyor.

Geçenlerde Bitcoin için “azalan direnç yolunun yükseliş anlamına geldiğini” yazmıştı.

Bitcoin daha yüksek seviyelere hazırlanıyor

Alıcılar içeri girmeye başladıkça Bitcoin, son birkaç hafta içinde yükseldi. Önde gelen kripto para birimi, son birkaç hafta içinde yeni yıldan bugüne kadarki en yüksek seviyelere ve çok daha fazlasına geldiği için yalnızca son 24 saatte %5 arttı.

Analistler, kripto para biriminin önümüzdeki günlerde yükselişine devam edeceğini düşünüyor.

Bollinger Bandları teknik göstergesini yapan efsanevi teknik analist John Bollinger, Bitcoin hakkında şu yorumu yaptı:

“Görünüşe göre düzeltme şansı konusunda yanılmışım. Elimizdeki tek şey biraz konsolidasyon ve ardından yarışlara geri dönmekti. Bunun gibi kırık kurulumlar güç belirtileridir. Bu nedenle şu anda en az direnç yolunun yükseliş anlamına geldiğini düşünüyorum”

Analist, göstergesini kullanarak son birkaç ayda son derece doğru tahminler yaptı. Örneğin, Ekim 2019’da, birçok analistin beklemediği fiyat hareketinin geleceğini tahmin etti. Ayrıca, Bitcoin’in fiyat hareketinde kısa ve orta vadede başka doğru tahminlerde de bulundu.

Geçmiş performansına bakıldığında, Bitcoin beklediği gibi önümüzdeki günlerde yükselmeye devam edebilir.

Kurumsal yatırımcılar trendi yükseltiyor

Bitcoin’de boğa eğilimini devam ettirebilecek bir başka gösterge olan kurumsal girişlerin devam eden bir akışı var gibi görünüyor.

Eski bir Beyaz Saray yetkilisi ve Goldman Sachs Başkan Yardımcısı tarafından yönetilen alternatif bir varlık yatırım fonu olan Skybridge Capital, geçtiğimiz günlerde şunları yazdı:

“Dijital varlıklar, dağıtılmış defter veya blok zinciri teknolojisi gibi teknolojik yenilikler kullanılarak verilen ve/veya aktarılan varlıklardır. Bitcoin’de buraya dahil olmakla birlikte bununla sınırlı değildir.”

Bu yorumda, kripto para birimine ve kripto firmalarında potansiyel olarak hisse senedi satın alma niyetine atıfta bulunuldu.

Diğer temel eğilimler, önümüzdeki haftalarda Bitcoin’i daha da yükseltecek. Citibank’taki analist Tom Fitzpatrick, kısa süre önce kitlesel parasal ve mali teşviklerin olduğu bir dünyada Bitcoin boğa koşuşu olabileceğini vurguladı.

Fitzpatrick, kripto para biriminin önümüzdeki yıl 300.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin