Mike Novogratz:
Mike Novogratz: "Bitcoin devasa rallinin henüz başlangıcında!"

Galaxy Digital 130 milyon dolardan fazla kaybetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder Mike Novogratz tarafından kurulan evrendeki en eski ve en büyük kripto para ticaret bankalarından biri olan Galaxy Digital, ilk çeyrek kazançlarını açıkladı. Yayınlanan hesaplar, uzun bir ayı piyasasının ve büyük bir şirketin kurulmasının olağan seyrinin bir araya gelmesi nedeniyle firmanın 134 milyon dolar kaybettiğini gösteriyor. Birçok analist, bunun, kripto paradaki kurumsal yatırımın kaderi için ne anlama geldiğini yüksek sesle merak ediyor.

Dev Bitcoin tüccar bankası Galaxy Digital CEO’su ve kurucusu, milyarder Mike Novogratz:

Yılın başından bu yana kaydettiğimiz ilerlemeden ötürü gurur duyuyorum. Derin kurumsal bilgi birikimine ve uzmanlığa sahip, dünya standartlarında bir ekip kurduk ve dört ana iş kolumuzun ölçeklendirilmesinde önemli adımlar attık. Ekibimizin büyümeyi sürdürebilmeye devam etmesine ve şirket’in dijital varlıkları ve Blockchain teknolojisi sektörünü daha fazla kurumsallaştırmaya yardımcı olmak için stratejik olarak konumlandırıldığına inanıyorum.

Galaxy Digital 130 milyon dolardan fazla kaybetti

Galaxy Digital, sahneye halka açık ilk kripto para ticaret bankalarından biri olarak geldi ve Novogratz gibi yatırımcılara övgüde bulundu. Bununla birlikte, bu yılın ocak-mart ayları arasında ilk çeyrekte banka yaklaşık 134 milyon dolar kaybetti.

Rapor, bankanın Kanada Borsası, Toronto TSX Girişim Borsası’nda listelenmesine atıfta bulunuyor. Analistler, krizin piyasaya sürdüğü % 60’lık bir düşüşe neden olan daha geniş kripto pazarlarını suçluyorlar.

Hâlâ boğa

Galaxy’nin zararının aşağıdaki gibi olduğuna inanılıyor:

Kripto işleminde 103 milyon dolar, gerçekleşen kayıpta 13,5 milyon dolar ve gerçekleşmemiş zararlarda da 85.5 dolar daha kaybedildi. Ticari banka da işletme giderlerine yaklaşık 11 milyon dolar harcadı. Bu yılın nisan-haziran aylarını kapsayan  ikinci çeyreği için daha bir rakam yayınlanmadı.

Galaxy’nin kayıplarının değinilmemiş kısımları, bankanın, ileriye dönük olarak dağıtılmış sayısal varlıklar için daha uzun, daha iyimser bakışlarına işaret edebilir. Galaxy, bu haftaki kripto-fiat ödünç verme şirketi Blockfi’nin de dahil olduğu agresif yatırım stratejisini sürdürdü. Toplamda 86 milyon dolarlık bir düzine yatırım, ticari bankanın genel iyimserliğinin  bir göstergesi olabilir.

Novogratz ve çok başarılı bir hedge fon yöneticisi, 300 milyon dolarlık parasını galaksiye döktü. Planı,  Bradmar Pharmaceuticals ile birlikte Coin Capital’ı satın almak ve borsada işlem yapmaktır.

Galaxy henüz açıklanan rapordan başka kamuoyuna yorumda bulunmadı.

news.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin