'Galaverse' duyurusunun ardından GALA fiyatı %20 değer kazandı! Yükseliş sürüyor
'Galaverse' duyurusunun ardından GALA fiyatı %20 değer kazandı! Yükseliş sürüyor

‘Galaverse’ duyurusunun ardından GALA fiyatı yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain oyun stüdyosu Gala Games (GALA) bugün büyük bir hamle yaparak ‘Galaverse’ lansmanının tarihlerini açıkladı. Haberleri takiben GALA fiyatı bir günde %20, 24 saatlik işlem hacmi ise %81’in üzerinde arttı.

GALA, Galaverse’in Danimarka’nın Kopenhag kentinde 3 günlük bir etkinlik olacağını duyurdu. Lansman, 7 Haziran ile 8 Haziran 2022 tarihleri arasında başlayacak. Gala Games, blog yazısında etkinlikten şöyle bahsetti:

“Galaverse’nin ne kadar destansı olursa olsun herhangi bir olaydan çok daha büyük olduğu açıktı. Aklımızda hala taze olan ‘to the Galaverse’ anıları ile bu yılki etkinliklerin ilkini planlamak için yola çıktık!”

Galaverse Geliyor

Gala Games ekibi, 2021’in aralık ayının ortalarında Las Vegas’ta düzenlenen son gösterilerini anlattı. Son etkinlikte Gala Games, Last Expedition, Legacy ve The Walking Dead: Empires gibi gelecek projeleri hakkında bazı önemli duyuruları paylaştı ve her oyunu için sürükleyici dünya deneyimlerini sundu.

Blog’da Gala Games, etkinlik için günlük bilet olmayacağını, çünkü “tüm etkinlik için yalnızca bir bilete” izin verileceğini açıkladı. Tek kişi için 8000 dolar, iki kişi için 14.800 dolara mal olacak etkinlikte sadece 800 bilet mevcut olacak.

Bu, GALA’nın bu ayki ikinci büyük duyurusu. Şirket, NFT ekosistemini genişletmek için 5 milyar dolar yatırım yapacağını duyurmuştu. Raporlara göre, 5 milyar doların 2 milyar doları oyun geliştirmeye, 1 milyar doları müzik stüdyosu projelerine ayrılacak. Filmler ve NFT’ler için her birine 1 milyar dolar olmak üzere bütçe tahsis edilecek.

Galaverse ile ilgili ilk olumlu tepki, GALA fiyatındaki artışta kendini gösterdi. GALA fiyatı 0.331129 dolara ulaşarak son 24 saatte %18 arttı. 24 saatlik işlem hacmi ise %80 artış kaydetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin