Yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken Gala Coin nedir?
Yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken Gala Coin nedir?

Yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken Gala Coin nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gala token, son 7 gün içeriğinde ilk 100 kripto para içinde önemli değer kazanımıyla dikkat çeken kripto varlık oldu. Pazar gününün zirvesi 0,48 dolardan biraz düşük olsa da, Gala tokeni, bir hafta önce 0,10 ABD dolarının altındayken Pazartesi öğleden sonra 0,41 ABD doları değerinde.

Az bilinen bir kripto para GALA fiyatı geçen hafta dört katına ulaştı

Gala nedir?

Gala’nın tam adı Gala Games ve token GALA olarak bilinir. Token, Ethereum ağı üzerinde çalışır. Gala Games, misyonunun “gerçekten oynamak isteyeceğiniz blockchain oyunları” yapmak olduğunu söylüyor.

2019 yılında Mafia Wars ve Farmville gibi oyunları geliştiren mobil oyun şirketi Zynga’nın kurucu ortaklarından Eric Schiermeyer tarafından oluşturuldu.

Gala’nın 1.3 milyon aktif kullanıcısı var. Bu kullanıcılara oyunları üzerinde daha fazla kontrol sağlamayı amaçlamakta. Coin Market Cap’in açıkladığı gibi: “Proje, oyuncuların oyun içi varlıklara yüzlerce dolar harcayabilecekleri ve oyunu oynamak için harcanan sayısız saatler boyunca bir düğmeye tıklayarak onlardan alınabilecekleri gerçeğini değiştirmek istiyor.

“Blockchain teknolojisinin yardımıyla oyunculara oyunların ve oyun içi varlıkların kontrolünü vererek yaratıcı düşünceyi oyunlara yeniden sokmayı planlıyor.”

Gala oyuncuları, oyunların işleyişini etkilemelerine ve yeni oyunlara oy vermelerine olanak tanıyan NFT’lere sahip olabilir. GALA tokeni, bu NFT’lerin yanı sıra oyun içi öğeleri satın almak için kullanılabilir.

Şu anda Gala one’da Town Star adı verilen oynanabilir bir oyun var. Sim City ile karşılaştırılan sanal bir kasaba oluşturucu. Ancak, oyun daha çok şu an geliştirme aşamasında.

Gala fiyatı neden yükseliyor?

Birçoğu, GALA’nın yükselişini Binance dahil olmak üzere iki büyük kripto para borsasında listelenmesine bağladı.

Report Linker tarafından yayınlanan Küresel Oyun Pazarı 2021-2025 raporuna göre, oyun sektörünün 2021’den 2025’e kadar 125.6 milyar dolar büyümesi bekleniyor ve bu da Gala’nın lehine çalışıyor.

Coin Market Cap, GALA’nın 1 dolara ulaşmasının söz konusu olmadığını söylüyor.

“Gala Games kesinlikle ilginç bir oyun ekosistemine ve çok deneyimli bir liderliğe sahip, bu yüzden böyle iddialı bir hedef bile birkaç yıl içinde gerçekleşebilir.”

inews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin