GainBitcoin
GainBitcoin

GainBitcoin vakası Çiftlikbank’ı anımsattı: Tutuklamalar artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yarattığı 300 milyon dolardan fazla zararla tarihin en büyük Bitcoin dolandırıcılığı vakaları arasına adını şimdiden yazdıran GainBitcoin 8 binden fazla insanı etkilemiş durumda.

Crypto News tarafından yayımlanan bir habere göre, yatırımcıların ayda %1’lik bir getiri sözüne kanarak dolandırıcılığa kurban gittiği söyleniyor.

GainBitcoin zamanla bir ponzi şemasına dönüştü

Bildirilene göre mağdurlardan biri, 18 ay boyunca her ay yüzde 12 ödenmesi üzerine anlaşarak 0,1 BTC’lik ödeme yaptı. Bununla birlikte, ödemelerin hiçbir zaman dönüşü olmadı ve diğer müşterileri de ponzi şemasına maruz bırakacak şekilde daha da kötüleşti.

Dolandırıcılık vakasının pazarlama operasyonunda tutuklanma sayısı artmaya başladı. Chetan Patil ve Amit Bhardwaj tutuklanan son isimler oldu.

Lakin sonradan Bhardwaj’ın Nisan ayından beri tutuklu olduğu ortaya çıktı. Bültenin yanlış yayımlanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin