Çin 'in yerel kripto borsalarını durdurma haberi yankı buldu… BTC 7.000 doların altını gördü
Çin 'in yerel kripto borsalarını durdurma haberi yankı buldu… BTC 7.000 doların altını gördü

FxPro analisti, Bitcoin (BTC) için kritik seviyeyi açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı Salı gününden itibaren yükselişe geçti ve kısa bir süre içinde 3.800 dolara düşüşünü erken bir seansta toparladı.

Bitcoin direnç noktasını aşamıyor

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, yazım sırasında 3.910 dolardan işlem görüyor. Uzun zamandır bu bölgede takılı kalan BTC bazı olumlu ve olumsuz görüşleri üzerine çekiyor. Analist görüşleri genel itibari ile iyi olsa da herkes BTC’nin yönünü merak ediyor.

Bitcoin (BTC) haftalık grafiği
Bitcoin (BTC) haftalık grafiği

Analistler ne diyor

FxPro’da finansal analist Alex Kuptsikevich, Bitcoin’in mevcut durumu için şu yorumu yapıyor:

4K dolar seviyesindeki fiyat BTC için ciddi bir direnç olmaya devam ediyor ve pazar açıkça bu eşiğin üstesinden gelmek için olumlu bir katalizörden yoksun. Finansta sıkça söylendiği gibi “yükselmeyen değer düşecek demektir.”

Teknik analiz tarafında ise Bitcoin 4.000 dolarlık dirençle neredeyse bir ay önce gözüken dirençten desteğe dönüşen 50 günlük hareketli ortalama destek arasında kaldı. Şu anda, bu seviye 3.657 dolardan geçerek düşüş potansiyeli bırakıyor.

Bu arada Bitcoin için güzel sayılabilecek bir gelişme yaşandı.Kripto madencilik ekipmanları devi Canaan Creative, “yüz milyonlarca dolar değerinde” bir fonlama kapmanyası gerçekleştirdi. Çin merkezli maden üreticisi şimdi “milyarlarca dolar” aralığında değer görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin