FuzeX
FuzeX

FuzeX hem kripto hem de fiat paralarınızı saklayabileceğiniz bir cüzdan geliştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TenX, Monaco, Centra, TokenCard ve çok daha fazlası, halihazırda kripto para harcamaları için kart desteği sunuyor. Ancak FuzeX, yeni projesiyle basit bir debit kart olmaktan fazlasını hedefliyor.

FuzeX kart sizi bir ekosistemin parçası haline getiriyor

Kullanıcılar kartla birlikte, şirketin cüzdanı ve borsası tarafından geliştirilen ekosistemin tamamını elde etmiş oluyor. En fazla 15 adet kripto para cüzdanı, 10 debit/kredi kartı ve beş indirim/bonus kartı ilişkilendirebiliyorsunuz.

Ek olarak, kripto/fiat değişimi, ekosistemin borsa ayağı yardımıyla gerçek zamanlı olarak yapılıyor ve kullanıcının istediği zaman ve her yerde fiat, ödül ve kripto para harcaması yapmasına izin veriyor.

Fiat depolama imkanıyla alanında öncü olmayı hedefliyor

FuzeX kartı, geleneksel olarak sorunlu kripto para birimlerine sahip gerçek dünya kullanılabilirliği sorununu çözmeye yönelik son girişim olarak dikkat çekiyor.

Bununla birlikte şirket, kripto para taşınabilen bir kartın tüm sorunları tek başına çözmekte yetersiz olduğu fikriyle fiat depolama özelliği de eklemiş durumda. Böylecek kullanıcılar kripto paraları üzerinde daha fazla kontrole sahip olacak ve böylelikle kabul problemi de büyük ölçüde aşılacak.

FuzeX
  • Yayımlanan basın bülteninde şu özelliklerden söz ediliyor:
  • 30 adet kredi, debit, ödül ve kripto para hesabı ekleme imkanı,
  • EMV, NFC, şerit mıknatıs, QR kod ve barkod ile ödeme seçeneği,
  • Bakiyenizi görüntüleyebileceğiniz bir e-kağıt ekranı,
  • Yetkilendirme, güvenlik, onaylama ve ödeme seçenekleri için entegre tuşlar.

Kart kurulduktan sonra, kullanıcılar akıllı telefonları olmaksızın FuzeX kartlarını kullanabilirler.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin