Futbolseverler Blockchain bu sefer sizin için geliyor!
Futbolseverler Blockchain bu sefer sizin için geliyor!

Futbolseverler Blockchain bu sefer sizin için geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Futbolseverler Blockchain bu sefer sizin için geliyor! Ivan de la Pena’nın yanı sıra kurucu ortakları Carles Puyol ve Andres Iniesta, sporseverler için Blockchain ile desteklenen bir sosyal ağ platformu olan Olyseum’un uluslararası lansmanını duyurdu. Olyseum’un CEO’su Carlos Grenoir ve baş güvenlik görevlisi ise Kevin Mitnick’tir.

Futbolseverler Blockchain bu sefer sizin için geliyor!

2018 yılı bitmeden önce Blockchain destekli uygulamayı resmi olarak başlatmak isteyen Olyseum ağı bugün FIFA Dünya Kupası’nda taraftarlar arasında test edilecek. Olyseum, Puyol, Iniesta ve Pena’nın hayranlarıyla arasında daha yakın ve anlamlı bir ilişki kurma isteklerinin ortak bir arzudan doğdu. 2016 yılında İspanyolca’daki ilk sürümüyle Olyseum, altı ülkede App Store’dan en çok indirilen spor uygulamasıydı.

Puyol ve Iniesta, 2010 FIFA Dünya Kupası’nı ve UEFA Euro 2008’i kazanan İspanyol takımının bir oyuncusuydu. Olyseum CEO’su Carlos Grenoir, bilgi güvenliği ve Nörobilim alanında yüksek lisans derecesine sahip ve şu anda Bilgisayar Bilimi ve Telekomünikasyon alınında doktora yapıyor. Ayrıca Carlos Grenoir, güvenlik projelerinde, yapay zekada araştırma, geliştirme ve akıllı sosyal ağlarda uzmanlaşmış Quantum Fields Technologies’i de kurdu.

Olyseum uygulaması, hayranları ve futbolcuları buluşturuyor

Olyseum, topluma katkıda bulunan taraftarlar için akıllı sözleşmelerle desteklenen bir teşvik programı başlatmayı planlıyor. Bu katkılar özel mallar, VIP biletler ve idollerle eşsiz deneyimler şeklinde olacak. Carlos Grenoir konuya yönelik şunları söyledi:

Dünya Kupası, dünyanın dört bir yanından ateşli taraftarları bir araya getiriyor. Hepsi aynı uluslararası futbol dilini konuşuyor ve önümüzdeki haftalarda uluslararası futbol topluluğu arasında ağımızı test etmeyi dört gözle bekliyoruz. Taraftarların idollerinin başarısını paylaşmayı hak ettiğine inanıyoruz ve şimdi bu vizyonu destekleyen bir platform var. Hayranları ve futbolcuları birbirine yaklaştırmak için hayallerin sağlayıcısı olmaktan onur duyuyoruz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin