Teknik göstergeler üç kripto para için yükseliş sinyali verdi!
Teknik göstergeler üç kripto para için yükseliş sinyali verdi!

Fundstrat: Bitcoin ve altcoinler yeni düşüş hamlelerine karşı savunmasız

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım ve analiz firması olarak bilinen Fundstrat Global Advisors, kripto piyasalarının daha düşük seviyelere gerileyebileceği ve ayı piyasasının daha da derinleşebileceği konusunda uyarılarda bulunuyor.

Firmada stratejist olarak görev yapan Robert Sluymer, mevcut performanslara dayanarak yaptığı analizinde Bitcoin ve altcoin fiyatlarının daha da düşme olasılığı yüksek olduğu sonucunu çıkarıyor.

BTC/USD paritesi, geçtiğimiz hafta boyunca yüzde 2,2 düşüş göstererek şu an 3.410 dolar seviyelerinde el değiştiriyor.

Robert Sluymer, çoğu kripto paranın fiyat yapısının zayıf kaldığına işaret ederek daha düşük seviyelere karşı bir gerileme konusunda kripto paraları savunmasız görüyor.  Bu görüşe göre analiz, Bitcoin için belirlenen destek seviyelerinin yeniden test edilmesi halinde aşağı yönlü bir kırılımın gerçekleşme olasılığını daha yüksek görüyor.

Fundstrat analisti Tom Lee artık Bitcoin hakkında genel tahminler yapmayacağını söylüyor

Fundstrat, kripto para piyasalarında özellikle Bitcoin’in geleceğine dair daha olumlu yorumları ile bilinir. Fakat bu iyimser tablonun son aylarda zayıfladığını görüyoruz. Buna bağlı olarak Fundstrat popüler üst düzey stratejisti Tom Lee, Aralık 2018’de artık BTC/USD hakkında genel tahminlerde bulunmayacağını açıklamıştı.

Geçen sene itibarıyla Bitcoin gelecek dönem fiyatı ile ilgili uçuk tahminlere sıkça rastlıyorduk. Fakat 2019’da beklenen hareket gelmeyince bu tür tahminlerin oldukça azaldığını gördük. Fakat yine de zaman zaman bazı Kripto para savunucularından çılgın tahminler geliyor. Bu tahminler ise belirli teori veya temellere dayanmadıkça piyasa oyuncuları tarafından çok da dikkate alınmıyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin