Sıcak Gelişme: Bitcoin ETF'sinin sınırlı bir versiyonu bu hafta piyasaya sürülüyor!
Sıcak Gelişme: Bitcoin ETF'sinin sınırlı bir versiyonu bu hafta piyasaya sürülüyor!

Fundstrat Başkanına göre Bitcoin ETF hacmi büyük ölçüde kurumsal yatırımcılardan gelecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

“Potansiyel Bitcoin ETF hacminin yarısından fazlası kurumsal yatırımcılar tarafından sağlanacak” bu sözler Fundstrat başkanından geldi. Ayrıca, Thomas Lee, ETF ile hedge fonların çekileceğine ve bunun “mutlaka perakende bir ürün olmayacağına” inanıyor.

Bitcoin ETF

Fundstrat Global Araştırma Başkanı Thomas Lee, yakın zamanda yaptığı konuşmada, ETF’nin getireceği hacmin büyük bir kısmının hedge fonların beğenisini içeren kurumsal yatırımcılar olacağını öngördüğünü belirtti. Ayrıca, piyasanın önerdiğine rağmen, ETF’nin “mutlaka bir perakende ürün olmadığını” belirtti.

Halka açık bir ETF gibi bir ürün, Lee tarafından önerilen BTC yatırımları için yeni bir kanalı tetiklemelidir. Ayrıca Lee, bunun, toplu pazar için “büyük bir anlaşma” olacağını belirtti.

Tweet’inde Lee şöyle dedi:

ETF hacminin >% 50’sinin kurumsal yatırımcı (HF, vb.) olduğuna inanıyorum, bu nedenle mutlaka perakende ürün çıkmak zorunda değil. Özellikle perakende yatırımcı için kilit yönetimi kolaylaştırdığından, Bitcoin ETF büyük bir anlaşma olacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin