DASH uyardı: Cüzdanlar güvenli değil
DASH uyardı: Cüzdanlar güvenli değil

Dash yeni ortaklığını açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash hediye kartları ve geri ödeme / ödüller için eGifter ile yeni bir iş birliği yapacak. Kullanıcılar, işlem platformu üzerinden Dash kripto para birimini kullanarak hediye kartları satın alabilecekler.

Dash hediye kartı alımını kolaylaştırıyor

Dash kısa süre önce eGifter çevrimiçi hediye kartı sağlayıcısıyla yeni bir ortaklık yaptığını açıkladı. Bu, Dash.org’da hediye kartı ve işlem platformunun oluşturulmasını kolaylaştıracak.

Ortaklığın bir parçası olarak, kullanıcılar GiftCards.Dash.org adresini ziyaret edebilir ve yüzlerce e-hediye kartından birini seçebilirler, bunlar doğrudan Dash kripto para birimi ile satın alınacaktır. Ayrıca, kullanıcılar istedikleri zaman kullanabilecekleri her hediye kartı alımında “DashBack” ödülü alacaklar.

AnyPay ile entegrasyonları tarafından desteklenen DashBack özelliği, sitede yapılan her satın alımda anında indirim yapmayı kolaylaştırıyor. Dash’in InstantSend teknolojisi de hızlı ve kusursuz işlemlere olanak sağlamak için entegre edildi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin