IOTA şirketinde para tükeniyor: Kriz yaşanır mı?
IOTA şirketinde para tükeniyor: Kriz yaşanır mı?

Fujitsu ve IOTA (MIOTA) güçlerini birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon çokuluslu BT ekipmanı ve servis şirketi Fujitsu, IOTA (MIOTA) tokenini yeni protokol standardı olarak kullanıma sunmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta IOTA Vakfı, resmi Twitter hesabından konuyu duyurdu.

Fujitsu, IOTA (MIOTA) yeni protokol standardı olacak

Girişim “Fujitsu” ile birlikte oluşturulacak Sanayi 4.0. Fujitsu Endüstri 4.0 Yetkinlik Merkezi’nin program yöneticisi Leopold Sternberg, projenin temel amacının birlikte oluşturulduğunu belirtti. Leopold Sternberg, açıklamalarına şunları ekliyor:

Yenilikçi teknolojiyi müşterilerle birlikte geliştirmek ve birlikte yaratmak istiyoruzi

IOTA hakkında konuşan Leopold Sternberg, açıklamalarına şunları ekliyor:

Fujitsu, hem IT hizmetlerinde hem de BT ürünlerinin üretiminde uzman olduğumuz için IOTA’nın yeni protokol standardı olarak kullanılmasına yardımcı olmak için iyi donanımlı.

“Denetim yolları için IOTA tek bir gerçek kaynağı sağlar.”

Fujitsu’nun yayınladığı Concept of Proof of Concept belgesine göre, IOTA’nın üretim ortamında ve tedarik zinciri yönetiminde uygun bir uyum olduğunu düşünüyorlar. Leopold Sternberg, açıklamalarına şöyle devam ediyor:

Ürün kalitesi, imalat sanayi için kritik bir başarı faktörü. Montajlı ürünler yüzlerce bileşenden oluşabilir ve bunların üretimi karmaşık süreçlere dayanır. Endüstriyel üretim ortamlarında ve tedarik zincirlerinde denetim yolları için IOTA tek bir gerçek kaynağı sağlar.

Bu projeyle Fujitsu iki ana hedefe odaklanıyor

Bu konsept sayesinde Fujitsu iki ana hedefe odaklanıyor:

  1. Bir üretim ortamında veri depolama ortamı olarak IOTA kullanım durumunun gösterilmesi.
  2. Otomotiv endüstrisi ile meşgul olun ve Fujitsu’nun ortak oluşturma yaklaşımıyla IOTA tabanlı bir inovasyon gerçekleştirin.

Proje üç temel fayda; şeffaflık, veri güvenliğine ve IOTA’nın ‘kriptografik olarak güvenli bir birleşik hakikat kaynağı’ rolünü oynayacağı veri güvenliğine sahip. 25 Ağustos’ta IOTA, IOTA topluluğunun üyeleri arasında çok fazla heyecana neden olan, beklenmedik Trinity Desktop Beta Cüzdanı’nın lansmanını duyurdu. IOTA’nın kod tabanı artık açık kaynak haline getirildi.

IOTA, DLT ve IoT alanlarında çalışacak

IOTA ayrıca, ilkeli, etkili ve inovasyona uygun, kamu politikası çerçevelerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak için Distributed Ledger Technology (DLT) ve Things of Internet (IoT) alanlarında lider yenilikçi ve savunuculuk gruplarıyla çalışacağını duyurdu. IOTA ayrıca 24 ve 25 Ağustos’ta Chicago’da Blockchain‘in Sesi etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin