Binance OTC ticaret portalı başlattığını duyurdu
Binance OTC pazarı şirketi Koi Trading'e 3 milyon dolar yatırım yaptı

Binance Labs, startupları desteklemek için inkübatör programını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para birimi borsası Binance, Binance Labs aracılığıyla, startupları geliştirme ekiplerine ve yeni başlayanlar için bir inkübatör başlatacağını duyurdu. Resmi açıklamaya göre, Binance Labs Incubation Programı, ürün ya da pazara uygun bir hizmet sunmak için en iyi fikirlere sahip ekiplere yardımcı olacak 10 haftalık bir eğitimi içeriyor.

Binance Labs sektöre umut veren projelere destek verecek

Binance inkübasyon programı, %10 öz sermaye veya token olarak 500.000 dolarlık tohum yatırımı sağlayacak. Bu sayede girişimler mümkün olan en kısa sürede başlatılacak. Proje ayrıca, şirketlere destek ve fikirler sağlamak için kripto ve startup ​​alanlarında deneyimli kişilerden yardım sunacak.

Program kapsamında Binance, önemli kurucularla haftalık ağ oluşturma fırsatları da sunacak. Ayrıca katılımcıları inkübasyon programıyla, şirketin kendi ağına bağlayacak. Proje kapsamında katılımcılar, projelerini ve ürünlerini stratejik ortaklara ve yatırımcılara sunma fırsatına sahip olacaklar. Binance startup oluşturma, düzenleyici ve yasal tavsiye, işe alma, teknik uygulama, fon yaratma, pazarlama ve halkla ilişkiler faaliyetlerinde yardım gibi destek hizmetleri sağlayacak.

İlk katılımcı grubu, 8 Ekim’de San Francisco’da toplanacak

İlk katılımcı grubu, 10 haftalık programın süresi boyunca 8 Ekim’de San Francisco’da toplanacak. 14 Eylül’de başvuru tarihi bitecek. Binance Labs, sosyal etki fonu, Blockchain, kripto para girişimcileri, kripto projeleri ve topluluklarını inkübe etmek, yatırım yapmak ve güçlendirmek için bir girişimdir.

Cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin