FSMA uyarı listesine 28 yeni kripto sitesi ekliyor
FSMA uyarı listesine 28 yeni kripto sitesi ekliyor

FSMA uyarı listesine 28 yeni kripto sitesi ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Belçika Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu (FSMA), Belçika’da yasadışı bir şekilde faaliyet gösteren şirketler listesine yeni 28 yeni site ekliyor. Kurum, hileli faaliyetlerden şüphelenilen web siteleri listesini güncelledi. FSMA’nın Belçika’da yasadışı faaliyet gösteren şirketler listesi, Belçika mali mevzuatına uymaksızın finansal hizmetler ve ürünler sunan veya finansal mevzuat ve düzenlemeleri ihlal eden veya kurtarma odası dolandırıcılığı yapan şirketleri kapsıyor.

FSMA’nın resmi web sitesine göre, kurtarma odası sahtekârlığı, daha önce sahtekârlığa uğramış mağdurları dolandırmak olarak açıklanabilir. Bu tür dolandırıcılık, genellikle telefonla isteyerek, tazminat almada ya da meydana gelen kayıpların tazmin edilmesinde yardım sunmak amacıyla, kurbanların bir kez daha dolandırılmasından oluşan bir uygulama olarak tanımlanır. Bu tür dolandırıcılıkta, söz verilen hizmetlerin yerine getirilmez. Bu, mağdurların daha fazla mali kayıplar yaşamasına neden olur.

FSMA, hileli faaliyetlerden şüphelenilen web siteleri listesini güncelledi

Düzenli olarak güncellenen liste, yakın zamanda eklenen 28 de dahil olmak üzere, Bitcoin ve benzerleri gibi olan kripto para kategorisi için 78 web sitesini göstermektedir. Listeye yeni eklenenler arasında www.vechain-wallet.com, www.cryptofrancecapital.com, www.emarketstrade.com, www.london-exchange.com, www.crownmanagers.com, www.bitc-international. com, www.cryptowallet24.com ve www.fast-coin.eu.

Son olarak, FSMA, listenin kapsamlı olarak kabul edilemeyeceğine ve yatırımcılara FSMA’nın düzenlemelerine uygun bir finansal hizmet sunan bir şirketin olup olmadığını her zaman kontrol etmelerini öneriyor.

 

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin