Bitcoin ETF
ABD hükümetinin kapatılması Bitcoin ETF onayını nasıl etkiler?

Ünlü kripto gazetecisi Frank Chaparro: “Fiyat yükselişini tetikleyecek, Bitcoin ETF’sinden daha önemli bir şey var.” İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, dedikodulardan, haberlerden ve toplumun genel tepkilerinden kolayca etkilenebilecek bir yapıya sahip. FOMO (fırsat korkusu) ve FUD (korku, belirsizlik, şüphe) gibi terimlerin bu yapıdan geldiği söylenebilir. Frank Chaparro, kripto para kullanıcıları arasında ünlü bir gazeteci. Ünlü kripto gazetecisi Frank Chaparro, kripto para sektöründeki son durumu ele aldı. Chaparro’nun görüşleri çoğu yatırımcının ilgisini çekecek türden…

“Geleneksel medya, artık kripto sektörü ile ilgileniyor.”

Ayrıca Frankie Scoops olarak da bilinen ünlü gazeteci, kripto para alanındaki en son haberleri duyurmakla ünlü. Chaparro’ya göre, kripto pazarı ve Blockchain teknolojisi, son yıllarda kaydettiği mesafeyi izleyerek geleneksel medya öğelerinde önemli bir değer kazandı. Televizyon kanalları gibi ana medya unsurları için artık, dağıtık defter teknolojisi veya altcoin fiyatları daha önemli.

Eski medya söz konusu olduğunda, gazetecilerin gerçekten sadece fiyatla nasıl ilgili olduğu ve geleneksel kurumların bu alanı nasıl inceledikleri gibi çok konu olduğunu düşünüyorum. Bir yıl öncesine kadar, hikayelerin çoğunun fiyat ya da kültür ile ilgisi vardı. Bu değişti ve bence çok fazla eski medya bu konuyla gerçekten ilgileniyor ve teknoloji ticareti ile diğerlerinden farklı konuları seçtiğini düşünüyorum.

Frank Chaparro, Bitcoin ETF’lerini izliyor

Chaparro, Bitcoin ETF’leri hakkındaki görüşlerini açıklayarak konuşmaya devam ediyor. Chaparro, ETF sorununun abartıldığını söylüyor. Bitcoin ETF’lerinin ekosistemin geleceği için özel öneme sahip olduğunu reddetmiyor ama Chaparro bunun önemli olmadığını iddia ediyor.

Chaparro, bir Bitcoin ETF’sinin getirebileceği potansiyel etkilerin farkında. Ancak, ünlü isme göre kullanıcıların ETF konusundan önce anlaması gereken daha önemli bir konu var. Chaparro, günlük hayatımızda kripto paraların benimsenmesinin ve saygın para birimlerinin kullanımının daha önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Ünlü kripto gazetecisi Frank Chaparro: “ETF’ler bir saplantı haline geldi.”

Ayrıca Chaparro, ETF’lerin bir saplantı haline geldiğini söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

ETF’nin sektör için önemli olduğunu düşünüyorum ama fiyat için önemli değil. Bence fiyat için hiç önemi yok. Bunu düşündüm, büyük bir etkisi olabileceğini düşündüm… Projeleri sıradan insanların anlaması gerekiyor ya da onlara bunları anlatmamız gerekiyor.  Devrim yapabilmek için ihtiyacımız olan engel ETF değil, kitlesel benimsenmedir. Sanırım, yarın bir ETF onaylanırsa belki fiyat biraz yükselebilir ama bence her şey daha sonra düşecek. Çünkü düşüneceksiniz: Şimdi, normal yatırımcılar bu pazara erişebiliyorlar.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin