30 Mart Bitcoin analizi: BTC için anahtar seviyeler, teknik göstergeler ve çok daha fazlası
30 Mart Bitcoin analizi: BTC için anahtar seviyeler, teknik göstergeler ve çok daha fazlası

Bitcoin (BTC) 6.300 dolar ile 6.400 dolar arasında dar bir aralıkta işlem görüyor: İşte kripto analistine göre olasılıklar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugüne kadar, Bitcoin (BTC), son birkaç haftadır çoğunlukla olduğu gibi yine çok dar bir aralıkta işlem görüyor. Lider kripto para birimi, bir süre önce düştü ama hala 6.000 dolar seviyesinin birkaç yüz dolar üzerinde işlem görüyor.

CoinDesk analisti Omkar Godbole’e göre, Bitcoin (BTC) fiyatı için olasılıklar

Dün CoinDesk analisti Omkar Godbole, Bitcoin için bir dizi destek seviyesinin arttığını iddia ediyor. Bu, ayılar ile boğaların bir savaşla karşı karşıya kalacağı anlamına geliyor. Omkar Godbole’e göre, en son ek destek Kasım 2011 ve Ağustos 2016’yı birbirine bağlayan trend çizgisinin şu an 5.830 dolar olduğunu gösteriyor.  Ayrıca analist, geçtiğimiz ay 5.300 dolar civarında olan trend çizgisinin şimdiki fiyatına yaklaştığını ve Aralık ayında 6.300 doların üstüne çıkabileceğini ekliyor.

Analiste göre, aylık grafikte, 5.830 dolarlık trend çizgisi desteğinin altında bir kırılma ayı kavramını sıkılaştıracak ve 5.000 dolarlık psikolojik destek seviyesinin düşmesine izin verecek. Destek seviyesinden güçlü bir sıçrama olması durumunda ise boğalar ortaya çıkacak.

Analistin yatırımcılara tavsiyesi

Analiste göre, önümüzdeki 24 saat içinde, yatırımcılar günlük grafikte özetlenen simetrik üçgeni izlemeli. Üçgenin üst kenarı şu anda 6.400 dolar seviyesinde. Omkar Godbole’e göre, bu seviyenin ötesinde bir kırılma, boğaları kontrol altına alır ve 15 Ekim’de 6.756 dolara kadar yükseliş yolunu açar. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

7 yıllık uzunluğundaki trend çizgisi, ayılar için yenilecek yeni düzey. Eğer doğrulanırsa, simetrik bir üçgen kopması, 15 Ekim’de 6.750 doların üzerinde bir yeniden test yapabilir. Ayrıca aşağı yönlü bir kırılma 11 Ekim’de 6.055 dolar seviyesini ortaya çıkaracak.

Bitcoin fiyatının mevcut durumu

Bitcoin bugün 6.368 dolardan işleme açıldı. En yüksek seviyesi 6.370 dolar iken, en düşük seviye 6.321 dolardı. Fiyat şu ana kadar 6.400 doların üzerinde kırılamadı ve boğalara bir miktar umut verdi. Ancak, boğalar için iyi bir haber yok. Ticaret için belirgin bir yönü olmayan başka bir düşük volatilite ortamıda var gibi görünüyor. Yazım sırasında lider kripto para birimi 6.373 dolardan el değiştiriyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin