Forbes’in lider analisti: “Bitcoin 50 bin dolara fırlayacak!”
Forbes’in lider analisti: “Bitcoin 50 bin dolara fırlayacak!”

Forbes’in lider analisti: “Bitcoin 50 bin dolara fırlayacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto varlıkları genellikle oynaklığı nedeniyle eleştiren oldukça fazla “Bitcoin eleştirmeni” var. Bugün bir başka pompayla BTC’nin geçtiğimiz birkaç hafta boyunca hiç olmadığı kadar değişken olduğu şüphesiz gördük.

“Bitcoin barındıran ve piyasayı sarsan bazı kilit oyuncular var.”

Yine Asya ticareti sırasında Bitcoin fiyatı arttı, sabah 13.000 doları kırıldı. Birçoğu 10.000 doların altında uzun bir düzeltme bekledi, ancak bu gerçekleşmedi. Hareket, BTC‘yi geçtiğimiz ayın sonlarında 13.000 dolara ulaştığında son iki günlük mumun üstündeki direncin üzerine çıkarıyor, bu nedenle daha yüksek bir hareket olasılığı yüksek. Yaygın medya kuruluşu CNN, şu anda Bitcoin’deki bu oynaklığı neyin harekete geçirdiğiyle ilgili büyük soruyu soruyor. 

ThinkMarkets FX’in baş piyasa analisti Naeem Aslam’a göre, geçtiğimiz ay 10.000 doların üzerindeki hareket ortalama perakende yatırımcılara BTC’nin geri döndüğüne dair güçlü bir sinyal verdi. Coinsquare Capital Markets’ın kurumsal işlem müdürü Lennon Sweeting, kuzeydeki hızlı dalgalanmaların büyük yatırımcıları para kazanmaya zorladığını ve bunun da keskin bir geri çekilmeye yol açtığını söyledi:

Çok fazla Bitcoin barındıran ve piyasayı sarsan bazı kilit oyuncular var.

Naeem Aslam’a göre volatilite Bitcoin’i 50.000 dolara taşıyacak!

Aslam, yakında 20.000 dolarlık zirve çağrısı yaptığı Bitcoin’de yükselişe devam ediyor ve önümüzdeki birkaç yıl içinde 50.000 dolara yükseleceğini belirtiyor. Gerekçesinin, kurumsal yatırımcıların portföylerine Bitcoin eklemesine yardımcı olacak SEC’in yakında onaylayacağına inandığı Bitcoin ETF’si olduğunu da vurguluyor.

Volatilite, BTC ile işlem yapmak için çok fazla şey çekiyor. BitMEX CEO’su Arthur Hayes’in son paylaşımında dediği gibi, “Oynaklıktan kaçınmak istiyorsanız S&P 500’le ticaret yapmalısınız.” BTC yükseldikçe, analistler tarafından volatilitenin artacağı tahmin ediliyor. 

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin