Forbes analisti: “Bitcoin’de kan banyosu olabilir!”
Forbes analisti: “Bitcoin’de kan banyosu olabilir!”

Forbes analisti: “Bitcoin’de kan banyosu olabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto analisti olan Naeem Aslam’a göre Bitcoin boğaları piyasada baskıya devam edebilir. Ancak analist belirli koşullar altında ‘kan banyosu olabileceğini’ söylüyor.

Naeem Aslam Bitcoin’deki iki olasılığı sıralıyor

Son tweet’lerinde, bir kripto analisti ve bir Forbes katılımcısı olan Naeem Aslam, boğaların RSI’nin aşırı satım seviyesindeki baskısında devam etmesini beklediğini belirtti. Bununla birlikte analiste göre, 50 günlük SMA 100 günlük işaretin altına düşerse ve orada kalırsa, piyasayı kırmızı bölgeye çekebilir. Geçtiğimiz hafta, Bitcoin fiyatı birkaç saat içinde aniden düştü, yaklaşık yüzde 15 kaybetti ve yaklaşık 10.000 dolardan 8.700 dolara ve hatta 8.000 doların altına düştü.

Bundan sonra BTC iyileşti ve 8.000 doların biraz üzerinde asılı kaldı. Daha sonra ise fiyat yaklaşık 7.700 dolara geriledi, ancak yazım sırasında 8 bin doların üzerinde işlem görüyor.  Bitcoin fiyatının düşüşü geçen hafta başladığında, “Anthony Pompliano ve Mark Yusko” gibi  pek çok uzman kripto yatırımcılarına “dip’i satın alma” tavsiyelerinde bulundu.  Bitcoin düşüşünün sebebi tam olarak bilinmiyor, bazıları bu durumdam Bakkt’ı sorumlu tutarken bazıları da altcoin’leri sebep olarak gösteriyor.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin