Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”
Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”

İnanılmaz Bitcoin basamak tahminleri: 16 bin, 29 bin, 56 bin ve 90 bin dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4chan’daki bir kullanıcı Aralık 2018’de Bitcoin’in (BTC) en düşük seviyesini tahmin etti. Ayrıca Nisan ve Temmuz aylarında Bitcoin’in fiyat performansını da doğru tahmin etti. Şimdi ise bu kullanıcı Ekim ayında Bitcoin’in 16 bin dolara ulaşacağını düşünüyor.

4chan’daki isimsiz kullanıcı Bitcoin fiyatını doğru tahmin ediyor

Birkaç hafta önce Bitcoin 10.400 dolardan düştü ve kısa bir süre boyunca 8.000 doların altında kaldı. Bu, piyasadaki mevcut duyarlılığı etkiledi. Birçok yatırımcı Bitcoin’in 13.750 doların üstüne çıkmasını beklerken düşüşe geçti. Aynı zamanda, Bitcoin’in aylık hissiyatı Eylül ayının son günlerinde düştü. Şu anda, Bitcoin’in hissiyatı 0,076 puanla negatif bölgede kalıyor.

 

Bununla birlikte, isimsiz bir 4chan kullanıcısı, Bitcoin’in Aralık 2018, Nisan ve Temmuz 2019’da fiyat performansını doğru bir şekilde öngördü. Bu kullanıcının bir sonraki Bitcoin fiyat tahmini Ekim ayı için. Anonim kullanıcı, Bitcoin’in halving öncesi 2020’ye kadar 16.000 dolara yakın işlem görmesi ve 29.000 doların üstüne çıkması gerektiğini düşünüyor. Kullanıcıya göre Bitcoin halving’den sonra, Temmuz 2020’de 56.000 ABD dolarına ve Kasım 2020’de 87.000 ABD dolarına ulaşabilir.

Alman bankası BayernLB’den Bitcoin tahmini

Aynı zamanda, Alman bankası BayernLB, en popüler kripto para biriminin gelecek yıl 90.000 dolara ulaşabileceğini düşündükleri bir araştırma makalesi yayınladı. BayernLB araştırmacıları bu değeri tahmin etmek için Bitcoin için Stok Akış Oranı’nı (S2F) analiz ederler. Bu konuda BayernLB şu yorumu yaptı:

Mayıs 2020’de Bitcoin için Stok Akış Oranı modele dahil edilirse, yaklaşık 90.000 ABD doları civarında dikey bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu, yaklaşmakta olan halving etkisinin mevcut Bitcoin fiyatına yaklaşık 8 bin dolarlık bir fiyatla satılmadığını gösteriyor.

Tanınmış bir kripto analisti olan PlanB, yakın zamanda Bitcoin’in stok akış modelinin biraz altında kaldığını söylediği bir grafik yayınladı. PlanB her zaman, S2F modelinin, Bitcoin’in geçmişteki fiyat performansını göz önünde bulundurarak Bitcoin’e nasıl uygulanabileceğini analiz etti ve açıkladı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin