Analist, bu majör altcoin için yüzde 400 hedefliyor!

Fon artışına giden altcoin, ilk 100 içinde en çok kazanan oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan değişim oluşturucu 0x Labs’ın yerel tokenı olan ZRX, son 7 gündür göz dolduruyor. Piyasaya göre oldukça iddalı performans gösteren altcoin, yeni bir fon artışına imza atıyor. Ayrıca bazı diğer olumlu haberler, ilk 100 kripto para birimi arasında en çok hasılat yapmasına yardımcı oldu.

En son gelişmede ise altcoin, 70 milyon dolarlık B Serisi fon sağladı. Ancak şirketin değerlemesi henüz açıklanmadı. Sonuç olarak 1 haftalık ve günlük ilerleme göz doldurdu.

ZRX token fiyatları %15 arttı

Forbes’a göre, finansman turu Jared Leto, OpenSea ve daha birçok yatırımcıyı içeriyor. Finansman turu ise Greylock Partners tarafından yönetildi. Bu büyük habere tepki olarak, 0x tokeni son 24 saatte %15’in üzerinde arttı. Altcoin, şimdi ise hafif geri çekilmeyle beraber ortalama 0,825$ fiyatlayamaya sahip. Bu arada, 197.124.029$ olan 24 saatlik işlem hacmi %156’nın üzerinde.

Toplam DEX ticaretinin yaklaşık 2.13 milyar dolarını yöneten ikinci en büyük merkezi olmayan değişim toplayıcısı Matcha’yı işletiyor. Firma, NFT ekosistemini desteklemek için bu ürünü oluşturmak için fonu kullanmaya odaklanacak.

2017’de 0x laboratuvarları, ZRX token satışından yaklaşık 24 milyon dolar topladı. Diğer 15 milyon dolar ise Pantera Capital tarafından yönetilen A Serisi turda toplandı.

Rapora göre Coinbase de prosedüre katıldı. Geçen hafta, Amerika’nın en büyük kripto para borsası, takas edilemez token (NFT) pazarını başlattı. Tüm pazaryeri ZRX teknolojisi ile güçlendirilecek.

Son 7 günde ZRX token artışı %20 arttı

ZRX tokeni, Coinbase’in duyurusundan en fazla faydayı elde etti. 0x tokenı, 1.10 $ fiyat seviyesine ulaşmak için neredeyse %50 arttı. Bu, kripto paranın Aralık ayından bu yana ulaştığı en yüksek fiyat seviyesi. Token fiyatı son 7 gün içinde %20’den fazla yükseldi.

0x Labs, kullanıcıların dijital varlıkları takas etmelerini sağlayan NFT takas özelliğini başlattığında, 0x laboratuvarları Coinbase’in dikkatini çekti. Bu özellik, Ethereum, Fantom, Avalanche ve daha fazlası gibi ünlü blok zincirlerini destekliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin