Floki Inu

SHIB rakibi Floki Inu’ya yeni listeleme! benimsenmesi artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük bir asya borsası Shiba Inu rakibi Floki Inu’yu listeleme kararı aldı. FLOKI artık Güney Kore’nin en büyük kripto borsası olan Bitglobal’de (eski adıyla Bithumb Global) listelenecek.

2013 yılında kurulan Bithumb, BTC Korea.Com Co. Ltd. tarafından işletilen ve Seul, Kore merkezli bir kripto borsasıdır. Borsa öncelikle Koreli müşterilere hizmet veriyor, Bithumb Güney Kore Wonu (KRW) ile eşleştirilmiş kripto ticareti sunuyor.

Bithumb Global Nedir?

Uluslararası müşteriler için Bithumb Global, daha sonra Mayıs 2019’da Bitglobal adıyla, uluslararası bir kripto para borsası olarak piyasaya sürüldü. Borsa aynı zamanda, Güney Kore merkezli ve Seyşeller’de kayıtlı. Bithumb Global, günlük 300 milyon doların üzerindeki işlem hacmiyle hızla büyüdü. Borsa 300’den fazla dijital varlığı destekler, marj ticareti, vadeli işlem ticareti, bahis ve Launchpad gibi gelişmiş ticaret özelliklerine sahiptir.

Floki Inu benimsenmesi artıyor

Floki’nin benimsenmesi ciddi şekilde artıyor, Floki kısa süre önce Inverse Finance ile bir ortaklık duyurdu ve sonuç olarak Floki sahipleri artık Inverse Finance’in tokeni INV’yi kazanmak için coinlerini stake edebilecekler. Kullanıcılar ayrıca Floki tokenleri karşılığında BTC, ETH ve diğer mevcut kripto paraları ödünç alabiliyor.

Floki Inu ayrıca Nijerya, Guatemala ve Laos’tan Başlayarak azgelişmiş tüm ülkelerde okul açmayı planlıyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin