Floki Inu fiyat analizi: Boğalar neyi hedefliyor?

Floki Inu, istikrarlı yükselişine devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şaka parası Floki Inu, Shiba Inu ve Dogecoin’i sollayarak istikrarlı yükselişine devam ediyor. Yatırımcılar, Floki satın almak için SHIB ve DOGE’den elde ettikleri kârları kullanarak kripto paraya yatırım yapıyor.

Geçtiğimiz haftalar, özellikle Shiba Inu için oldukça iyi geçti. Elon Musk, diğer birçok para birimiyle birlikte fiyatının artmasında önemli rol oynadı. Ancak Floki yükselişiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Son birkaç gün içerisinde sürekli yükselişine devam ediyor.

Özellikle yatırımcılar, Floki’yi satın almak ve yatırım yapmak için Shiba ve Dogecoin üzerinden elde ettikleri kârlarla Floki satın alıyor. Kripto para son 24 saatte %50’den fazla yükseldi. Ayrıca, fiyatını 0,0025 dolar olarak belirleyerek tüm zamanların en yüksek seviyesini kırmayı başardı. Şaka para, bugün piyasada en çok işlem gören kripto para birimleri arasında 8. Kripto para olan Shiba Inu yükselişini geride bıraktı.

Gate.io raporuna göre Floki, Cardano, Solana, Ripple gibi önemli kripto paraları da geçiyor. Borsadaki Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ve birkaçının popülaritesini takip ederken işlem hacimleri yukarıda yer alan paraların üzerinde.

Floki Inu pazarda büyüyor!

Mevcut haliyle, çoğu analist Floki’nin ilerleme şansı verildiğinde piyasadaki en iyi para olabileceğini düşünüyor. Dogecoin ve Shiba Inu’nun büyümesini riske atarak tüm şaka paraları geride bırakıyor gibi duruyor.

Floki Inu, Elon Musk‘ın kardeşi Kimball Musk’ın desteğiyle övünüyor. Gıda güvenliği de dahil olmak üzere diğer nedenlere katkıda bulunduğu için yalnızca kriptoya odaklanmıyor. Platformundaki bir diğer gelişme, kripto ve blockchaini şirketleri arasında büyüyen bir trend olan, karşılıksız tokenlere yaptığı yatırım. Topluluğunun ekosistemine ve genel olarak kriptolara katılmasına yardımcı olmak için eğitim desteğine duyulan ihtiyacı kabul ediyor.

Elon Musk, hikayesi bu yıl haziran ayında başlayan Floki Inu kripto parasının ilerlemesinde etkili bir isim oldu. Kripto topluluğunun yeniden canlanmasında önemli bir hayati rol oynadı.

Elon Musk hala Shiba Inu’daki ipleri elinde tutuyor ve bu hafta başlarında düşüşe neden oldu. Tweetinde herhangi bir SHIB tutmadığını ifade ederek %20’lik bir düşüşe yol açtı. Bu işlem, değeri nispeten düşük olduğu için kripto para için sorunludur.

Ek olarak, SpaceX milyarderinin kripto dünyasında hala ne kadar etkisi olduğunun açık bir göstergesi. Ayrıca, Shiba Inu’nun önemi hakkında birkaç soruyu gündeme getiren diğer kriptoları Shiba Inu’ya tercih ettiğini gösteriyor.

Floki fiyat hareketi, Shiba’nın kriptoya gitmeyebileceğini açıkça ortaya koyuyor. Dogecoin, kripto dünyasında da sorun teşkil etmeyen bir konu. Önümüzdeki günler, her iki kripto paranın da geleceğini gözle görülür bir ölçekte belirleyecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin