Bir başka Binance Smart Chain projesi daha saldırıya uğradı
Bir başka Binance Smart Chain projesi daha saldırıya uğradı

Bir başka Binance Smart Chain projesi daha saldırıya uğradı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Smart Chain’de merkezi olmayan işlem protokolü olarak faaliyet gösteren BXH, saldırıya uğradı.

Saldırının nasıl yapıldığı henüz bilinmese de BXH ekibi HECO, OEC ve Ethereum üzerindeki varlıkların güvenli olduğunu belirtti. Tedbirli olmak için proje, para yatırma ve çekme hizmetini askıya aldı.

https://twitter.com/BXH_Blockchain/status/1454366374353010695

 

Blok zincir, merkezi borsaları ve merkezi olmayan finans [DeFi] sağlayıcılarını belirtilen adresleri kara listeye almaya ve dondurmaya çağırırken, ekip BSC güvenlik ve güvenlik firması PeckShield ile çalışıyordu.

Başlangıçta Wu Blockchain, BXH blok zincirinden en az 4.000 ETH (mevcut ETH fiyatında 17.29 milyon dolara eşdeğer) çalındığını bildirmişti. Bununla birlikte, bir süre sonra, blok zinci güvenlik kuruluşu SlowMist, kaybın 139,19 milyon doların üzerinde olduğunu belirtti.

Kaynak: SlowMist

Önceki saldırılarda BSC Ekosistemi ile ilgili soruşturmalar, en yaygın olarak kullanılan yöntemin flash kredi saldırıları olduğunu tespit etmişti. Aslında, sadece bir gün önce saldırıya uğrayan BSC’deki AutoShark Finance, bilgisayar korsanlarının bir flash krediyle saldırdığını ve 2 milyon dolarlık bir hırsızlıkla sonuçlandığını da gördü.

Bu tür saldırılar BSC’de nadir değildir ve aralıksız hacklemelerin ardından bazı projeler bir karara varmıştır. PolyNetwork, BXH ile bir karar aldı ve şunları belirtti:

Daha fazla aktarımdan kaçınmak için Poly Network, #BSC’de çalınan varlıklarla ilgili zincirler arası hizmetleri askıya alacak ve diğer zincirler etkilenmeyecek. BSC ile iletişim kurmaya devam edeceğiz ve hizmet geri yüklendiğinde size haber vereceğiz. Kullanıcılarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Her zaman kripto topluluğunun yanında olacağız.

Topluluktan pek çok kişi Binance platformuna yapılan bu tür sürekli saldırılardan rahatsız olurken, bazı kişiler bilgisayar korsanlarını övdü ve geliştiricilerin zayıf olduklarını belirtti.

BSC, başlangıcından bu yana muazzam bir büyümeye tanık oldu ve küçük projeler için bir platform sunmasına rağmen, güvenlik önemli bir sorun olmaya devam etti. Binance, BSC’nin büyümesini desteklemek için 1 milyar dolar daha yatırım yaparken, ekibin SAFU fonlarını tutmaya yeniden odaklanması gerekebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin