featured

Flokı Inu, Hindistan pazarına giriş yapıyor: Yeni bir ortaklık duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMeme coinler arasındaki rekabet gitgide kızışıyor. Piyasaya yeni Dogecoin türevleri giriş yapıyor. Her geçen gün kendi alanında bir pazar oluşturan meme coinler, ciddi bir potansiyele ulaştı. Her biri bir diğerinin kopyası şeklinde piyasaya sürülse de yatırımcılardan ilgi görebiliyor. Son olarak Flokı Inu adından söz ettirdiğini görebiliyoruz. Rakiplerine göre bol sıfırlı olmadığını söyleyelim.

Shiba Inu’dan ilham alan FLOKI, diğer meme coinler gibi önemli piyasa değerine sahip. Günlük hacmi fena olmayan kripto para birimi son yaptığı hamle ile çok ses getirebilir. Flokı Inu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Hindistan’ın önde gelen futbol kulübüyle anlaşma sağladı.

Hindistan’ın kripto varlıklara bakış açısından dolayı yapılan anlaşma oldukça değerli. Dünya geneline baktığımızda Hindistan, kripto yatırımı konusunda birinci sırada. Hindistanlı kullanıcılar kripto varlıklara kısa sürede adapte olmuş durumda. Bu yüzden meme coin yaptığı anlaşmayla önemli bir pazara girmiş oldu.

FLOKI, Hindistan futbol kulübüyle ortak olacağını açıkladı

Flokı Inu, aldığı kararla birlikte büyük bir işe imza attı. Hindistan’ın en çok takip edilen futbol kulübü olan Kerala Blasters FC ile FLOKI arasında anlaşmaya varıldı. Yapılan anlaşmaya göre, futbol kulubü Kerala Blasters, kripto para biriminin logosunu formada taşıyacak.

2021-2022 Hero Indian Super League sezonunda Keral Blasters formasıyla top koşturacak futbolcuların formasında FLOKI logosunu göreceğiz. Formaların sağ kolunda kripto para biriminin logosu ve web sitesi yer alacak.

Öte yandan Flokı Inu yaptığı reklamlarla eleştirilerin odağında. Meme coin daha öncesinde Londra’daki tren ve otobüslere reklam afişleri vermişti. Bu ülke içinde tartışmalara neden olmuştu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin