Las Vegas’ta araba almak için Shiba kullanabilirsiniz

Shiba ve bu 4 altcoin sıçramaya hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber- Altcoinler sıçramaya hazır mı? Crypto Insights firması analistleri Shiba Inu ve Chainlink dahil 5 coine bakıyor.  

Dijital varlık analiz firması Santiment, kriptoların piyasa değerinin bir günden daha kısa bir sürede %8 düşmesinin ardından kriptonun gücünü ölçmek için Shiba ve birkaç altcoine bakıyor.

Shiba Inu, ETH balinaları arasından en fazla ERC-20 cüzdan payına ulaştı!
Kripto para analiz şirketi Santiment yeni bir  analiz raporunda,  ERC-20 ağı üzerinde şirketin ”blue chips” olarak adlandırdığı 5 altcoinin  (Shiba Inu (SHIB), Uniswap (UNI), Yearn.Finance (YFI), Aave (AAVE) ve Chainlink (LINK)  analizini paylaştı

Santiment’e göre soğuk cüzdanlardan alım satım borsalarına gönderilen meme tokenler arasında Shiba’yı olumlu görünüyor.

İnsanlar bazı meme varlıklarına çok güveniyor gibi görünüyor, örneğin Shiba. Shiba’nın düşüş eğilimi, kullanıcıların Shiba’nın düşmesinden korkmadığını gösteriyor. Satmak için borsalara token göndermeyecekler.

 

Satışlar ve borsalara token transferi konusunda  Santiment, merkezi olmayan (DEX) borsasında  Uniswap’a da bakıyor. “Üç ani artış, insanların düşüşten hemen önce kar elde etmek istediğini gösterebilir ama düşüşün devamlılığı yok.

Aktif mevduatlar açısından, kripto getiri optimize ediciden yalnızca bir olumsuz gösterge görünüyor, satış baskısı yok yada minimum seviyede görünüyor. Ayrıca beş altcoinden dördünde panik satışlarından kaçınılıyor.                                                                                    Buradaki fiyat grafiğinin (UNI) Uniswap ile tamamen aynı olması ilginç, neredeyse hiç panik satışı yapılmıyor. Ayrıca Santiment, uzun vadeli sahiplerin tokenlerini borsalara taşımadığının iyi bir işareti olduğunu söylüyor.

 

 

Burada görmüş olduğunuz grafikte ise  AAVE’nin en son satış baskısından sonra şimdiye kadar geçen süreyi gösterir.

Santiment, uzun vadeli sahiplerin tokenlerini borsalara taşımadığının iyi bir işareti olduğunu söylüyor. Ayrıca firma olarak 500.000 ila 50 milyon dolar arasında kripto para tutan balinaların cüzdanları ile ne yaptığını da takip ediliyoruz, seçtiğimiz ERC-20 ağındaki 4 tokende çok fazla panik veya satış belirtisi görmüyoruz, yalnızca Chainlink düşüş eğilimi gösteriyor, insanlar düşüş hakkında endişelenmiyor gibi görünüyor.

Doge, Shiba ve Dogelon gibi meme altcoinlerin her ne kadar kripto para ekosistemi için tehlikeli olduklarından söz ediliyor olsa da kısa zamanlarda alıcılarına çok yüksek kazançlar sağladılar, yeni boğa  sezonunda bakalım neler olacak.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          dailyhodl

 

                                     Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin