featured

CoinGecko sıraladı: işte en popüler kripto paralar ve analizleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük bağımsız kripto veri toplayıcılarından biri olan CoinGecko, en güncel verilere göre popüler kripto para birimlerinden bazılarını sırladı. Sıralama; kripto para birimlerinin 3 saatlik bir zaman zarfında en çok arama oranına göre yapıldı.

Bu süre zarfında en çok aranan beş kripto para birimi arasında sırasıyla Polygon (MATIC), PancakeSwap (CAKE), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) ve Sui (SUI) yer aldı. MATIC en popüler kripto para oldu ve 24 saat içinde yaklaşık yüzde 4,1’lik bir fiyat düşüşü yaşadı. Sonuç olarak anlık verilere göre MATIC, 0,829698 dolardan işlem görüyordu.

MATIC grafiği (Kaynak: CoinGecko)

Altcoin, günlük en yüksek seviyesi olan 0,865369 doları belirlemeyi başardı. Ancak günlük düşüş seviyesi olan 0,822147 dolara çok daha yakın işlem görüyordu. Fiyat düşüşüne rağmen MATIC, Bitcoin ve Ethereum’a karşı sırasıyla yaklaşık 0,4 ve yüzde 0,1 güçlenmeyi başardı.

İkinci ve üçüncü en yüksek trendli paralar ise CAKE ve Ethereum oldu. Bu altcoinlerin her ikisi de önceki 24 saatlik dilimde fiyat kayıpları yaşadı. Güncel verilere göre CAKE, yüzde 5’ten fazla bir fiyat düşüşünün ardından 1,80 dolardan işlem gördü. Bu arada Ethereum son güne göre yüzde 4,1’lik bir fiyat düşüşünün ardından yaklaşık 1.759,15 dolar değerinde seyretti.

Trend olan ilk 5 kriptodaki son iki sırayı Bitcoin ve SUI işgal etti. Kripto piyasası lideri olan Bitcoin, yüzde 4,5’lik bir fiyat düşüşünün ardından 26.298,56 dolardan işlem görüyordu. Bu değer kaybı, Bitcoin’in haftalık performansını yüzde 10 ile daha da fazla düşüşe itti.

Altcoin piyasası yüzde 9’dan fazla bir fiyat düşüşü görerek 1,04 dolardan işlem gördüğü için son 24 saat SUI için aynı derecede kabaydı. Bitcoin’de olduğu gibi bu negatif fiyat hareketi altcoinin haftalık performansını daha da aşağı çekerek yüzde -18,6’ya geriletti.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin