Floki Inu listeleme, floki listeleme, pepe haberleri, floki haberleri, floki artacak mı, floki nasıl alınır, floki haberleri

Shiba Inu’nun rakibi olan Floki Inu en büyük Brezilya borsası tarafından listeleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu (FLOKI) ve Pepe Coin (PEPE), Brezilya’nın en büyük kripto para borsası Mercado Bitcoin’de listelendi.

Floki Inu ve PEPE Brezilya’nın en büyük borsasında listelendi!

Shiba Inu’ya rakip olan Floki Inu (FLOKI), Cuma günü yapılan bir duyuruyla Brezilya’nın en büyük ve saygın kripto para borsası Mercado Bitcoin’de listelendi.

Kripto para biriminin resmi hesabı, 3,8 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Mercado Bitcoin’in listelemesini kutladı.

Bu gelişme, mizah tokeni olan Floki Inu’nun ve daha geniş anlamda mizah tokeni piyasasının sürekli olarak benimsenmesini vurguluyor. Floki Inu, popüler Dogecoin ve onun halefi Shiba Inu’dan ilham alan bir kripto para birimidir.

Floki Inu (FLOKI) Nedir, Nasıl ve Nereden Alınır? - Kripto Para Haber

Shiba Inu topluluğu üyeleri tarafından oluşturulmuş olup, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın köpeği Floki’nin adını taşımaktadır. Musk’ın kripto para birimleri hakkındaki tweet’leri, kripto piyasalarını etkileme potansiyeline sahiptir ve 2021’de “Floki” adında bir Shiba Inu yavrusu edinmeyi bahsetmesi, yeni oluşturulan Floki Inu coinine ilgiyi artırdı. Floki Inu, bir “mizah tokeni” olarak kabul edilir, yani başlangıçta bir şaka veya mizah olarak ortaya çıkan ancak daha sonra takipçi kazanan ve kripto piyasasında değer kazanan bir dijital para birimi türüdür.

Ayrıca, borsa Pepe Coin (PEPE) adlı başka bir mizah tokenini de listelemiştir. Bu token, internet fenomeni Pepe the Frog’dan ilham almıştır. Coin, muazzam fiyat artışlarıyla büyük bir hype yaratmış olsa da, daha sonra değerinin %65’ini kaybetmiştir. Mercado Bitcoin, Pepe Coin’i mevcut “mizah tokeni sezonunun” önemli bir itici gücü olarak göstermiş ve son iki ayda önemli bir büyüme kaydettiğini vurgulamıştır. Bu mizah coinlerinin Mercado Bitcoin’in platformuna eklenmesi, bu tür tokenlerin giderek daha fazla kabul edilmesini ve ana akım benimsenmesini göstermektedir. Mercado Bitcoin’in 3,8 milyondan fazla kullanıcıya sahip olması, bu coinlere daha fazla görünürlük sağlayarak daha yüksek işlem hacmi ve fiyat artışı potansiyeli sunmaktadır.

u.today

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin