featured

Floki Inu Binance dilekçesi 10.000 imzaya Ulaştı, Binance Floki Inu’yu listeleyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu yaıtırımcıları kripto varlığın Binance’te listelenmesi için başlattığı kampanyada 10.000 imzaya ulaştı. Bunun yanında şaka temalı kripto para, borsalarda daha geniş bir şekilde benimsenmeye devam ediyor.

‘Binance için Floki Inu’yu listeleme zamanı’ olarak adlandırılan dilekçe, geçen ay başlatıldıktan sonra şimdi 10.647 destekçiye sahip.

Floki Inu yalnızca Haziran 2021’de piyasaya sürüldüğü için şu anda herhangi bir ana kripto para borsasında mevcut değil. Şu anda, potansiyel Floki Inu sahipleri, FLOKI’yi PancakeSwap, Uniswap gibi merkezsiz platformların dışında Gate.io ve BitMart gibi merkezi borsalardan satın alabiliyor.

Floki sahipleri Binance listelemesi istiyor

Kampanyayı başlatan D.C Collins, Floki sahiplerinin Binance’in Floki Inu’yu eklemesini istemelerinin nedenlerini açıkladı.

FLOKI sahipleri, FLOKI ticaretinde likidite eksikliğinden dolayı hüsrana uğradılar ve Binance’te ticaret yapabilmek istiyorlar. FLOKI’nin büyük bir borsa olmadan elde ettiği hacim, ona olan güçlü talebi ve ilgiyi kanıtlıyor – ve bir Binance listelemesi, FLOKI ve Binance platformuna karşılıklı olarak fayda sağlayacak.

Kendi bildirdiği 320.000 sahibi ve 1.65 trilyon dolarlık piyasa değeri ile Floki, en popüler şaka temalı kripto varlıklar arasında yer alıyor.

Resmi Floki Inu Twitter hesabı da dilekçeyi paylaştı ve “Binance üzerinde $FLOKI ticareti yapabilmek isteyen kullanıcılardan gelen taleplerle dolup taşıyoruz” diye yazdılar.

Shiba Inu’yu Robinhood’da listelemek ve Amazon’un SHIB’yi kabul etmek için dilekçeler de dahil olmak üzere kripto ile ilgili birkaç dilekçe, henüz istenen etkiyi yaratmadı.

Binance Destek web sitesi, borsalarında listelenmeye çalışan ekipler için birkaç ipucu veriyor. “FUD veya Binance hakkında olumsuz yorumlar yayarak kripto para listelemesi için baskı yapılmasına” karşı uyarıda bulunuyor. Site ayrıca “topluluktan kripto parayı aşırı agresif bir şekilde satmalarını istemeye” karşı uyarıda bulunuyor.

Ne olursa olsun, Binance veya değil, bazı borsaların Floki Inu’yu listelemesi muhtemelen sadece an meselesi. SSS’lerinde Floki Inu şunları söylüyor:

Bu borsalarda listelenmeye yakın olduğumuz için açıklanacak olan merkezi borsalardan bazı tekliflerimiz var.

Floki Inu şu anda 0.000018427 $ olarak fiyatlandırılıyor – geçen hafta %31 düşüş ve geçen ay %148 artış. Altcoin, Tyson Fury ile bir ortaklığı ve Londra Metrosu’nda reklam vermeyi içeren bir pazarlama kampanyası başlatmıştı, ancak son gelişmelerde bu reklamların kaldırıldığı bildirildi.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin