featured

Popüler memecoin FLOKİ’den stratejik hamle: Floki Inu yüzde 60 yükselirken rakip meme coin heyecan uyandırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler meme coin Floki Inu (FLOKI), Times Square’de çarpıcı bir kampanya başlatmasının ardından fiyatında yüzde 40’lik bir yükseliş görüldü. Haftanın son işlem gününün erken işlem saatlerinde yükselişe geçen meme coinin fiyatı, New York Meydanı’nda başlattığı çarpıcı kampanya ve küresel çapta tanınmış bir dijital ticaret platformu olan Uphold ile yeni ortaklığın ardından önemli bir sıçramaya tanık oldu.

FLOKİ fiyat analizi

Bir süre durgun seyretmesine rağmen mart ayının başında önemli atılımlar yapan FLOKİ, son iki yılın en yüksek seviyesini test etti. Şubat ayının sonunda fiyatında bir hareketlenme yaşayan meme coin, mart ayının başından bu yana yüzde 528’lik bir yükseliş ile fiyatında bir sıfır daha sildirdi. 0.000060 dolarlık destek bölgesinden 0.000179 seviyesine ulaşan Floki Inu, bu yazının yazıldığı sırada 0.0001801 dolardan işlem görüyor.

Floki 1 haftalık fiyat grafiği

Buna ek olarak tüm zamanların en yüksek Kilitli Toplam Değeri’ne (TVL) ulaştı. Tüm zamanların en yüksek değeri olan 526 milyon dolarlık TVL değeri ile kalıcı bir yükselişin işaretlerini taşıyan meme para Floki’in fiyatı token yakımı ile de destekleniyor. Floki Inu DAO, token yakımını onaylayarak 190,9 milyar tokeni piyasadan çekmeyi hedefliyor.

Floki Inu pazarlama stratejisi ile güçleniyor!

Kısa sürede önemli bir yükseliş ivmesi yakalayan Floki memesi, New York’un popüler Times Meydanı’nda reklam kampanyalarına başlayacağını duyurdu. Mart ayının 15’inde başlayacak olan pazarlama kampanyasının 3 ay sürmesi planlanıyor ve bu 3 aylık süre boyunca dünya çapında ses getiren bir reklam merkezinde Floki Inu gösterilecek.

Meme coin, Time Meydan’ındaki dijital billboard Times Square Plaza’da yer alacak. Çift taraflı HD LED ekranda pazarlama kampanyası gerçekleştirecek. Bu anıtsal billboard ile önemli bir kalabalığa sergilenecek olan Floki, bu sayede her geçen gün genişleyen meme coin pazarında güçlenmeyi ve görünürlüğünü arttırmayı hedefliyor. Meme coinin bu uzun süreli pazarlama çabası varlığın fiyatı hakkında iyimser hedeflerin önünü açıyor.

Pazarlama kampanyası fiyatı nasıl etkileyecek?

Analistler ve yatırımcılar Floki Inu’nun bu stratejik hamlesinin yatırımcı güvenini arttıracağını düşünüyor. Daha fazla yaygınlık ve benimsenme kazanan meme coinin, bu sayede rakipleri arasından sıyrılarak tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerlemesi bekleniyor. Ek olarak yatırımcı güveni ile birlikte somut olarak piyasa performansında bir iyileşme yaşanabilir.

Floki Staking Programı sayesinde analistler ve piyasa uzmanları, FLOKI coinin önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000343 dolar seviyesini kıracağını düşünüyor. Bu seviyeye doğru bir ilerleme fiyat üzerinde yükseliş momentumu ortaya çıkarabilir. CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en büyük 58. meme coin olan varlık bu hamlenin ardından yükselerek 0,000252 dolar ile 0,000275 destek seviyeleri arasında konumlanabilir.

Meme coinin teknik grafiklerine bakıldığında ise 50 ve 200 günlük hareketli ortalamalar yükseliş eğilimini destekliyor ve pozisyon almadan önce dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor. Bununla birlikte fiyat tahmininde kullanılan Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım durumunu işaret ediyor. Bu veriler de bir sonraki yükselişten önce varlığın bir geri çekilme yaşayabileceğine dair öngörüler oluşturuyor.

Sonuç olarak Floki Inu hem stratejik pazarlama hamleleri hem de yanma oranı ve varlığa duyulan güvenin artmasıyla önümüzdeki boğa koşusunda büyüme potansiyeli taşıyan meme paralardan biridir. Ancak yatırımcıların herhangi bir varlığa yatırım yapmadan önce kripto para piyasasının belirsiz şartlara sahip olduğunu göz önünde bulundurmaları gerekir.

Ayrıca Okuyunuz:”Grok AI’nin altcoin seçimi: Boğa piyasasında yüksek potansiyelli 4 kripto para”

Floki Inu’nun yanında yeni çıkan varlıklar da takip ediliyor. Yeni çıkan meme coinler arasında yer alan Smog token, adıl lansman anlayışı ile özellikle tercih edilen bir meme coin oluyor. Smog token, Solana’nin yerel borsası Jüpiter’de listelendikten sonra hızlı yükselerek meme paralar arasında yerini aldı.

Smog token 1 dolara doğru ilerliyor

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saate yüzde 22 büyüme sergileyen Smog token, adil dağıtım anlayışı ile ön satışlardan ayrılır. Her kullanıcıya eşit katılım şansı vererek adil bir dağıtım yapan varlık, aynı zamanda Solana tabanında şimdiye kadar ki en büyük airdrop kampanyası ile öne çıkıyor.

Smog token 1 günlük fiyat grafiği

Güncel fiyatı 0,3444 dolar olan tokenin işlem hacminde yüzde 11’lik bir düşüş görülüyor. Ethereum ve kart ile satın alınabilen Smog token farklı borsalarda listelendikten sonra benimsenmesi arttıkça fiyatının da yükselmesi bekleniyor.

SMOG Tokeni Satın Al

Smog token projesinin detaylarına bakıldığında ise projenin bir oyna kazan oyunu olduğu görülür. Tüm meme paralara hükmedecek bir varlık olarak tanıtılan proje, ejderha avcılarına karşı savaşma temasına dayanıyor ve oyuncular bu şekilde airdrop puanı kazanma şansı yakalıyor. Aynı zamanda oyun içi görevlerini yaparak puan alabilen oyuncular yüzde 45 AYP ödülü ile pasif gelir de elde edebilir.

coingape

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin