featured

Grok AI’nin altcoin seçimi: Boğa piyasasında yüksek potansiyelli 4 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini geçmesinin ardından önemli kazanımlar elde etti. Bununla birlikte altcoin piyasası ve meme coinler de yükselerek yalnızca birkaç gün içinde etkileyici bir büyüme sergiledi. Kripto para piyasasının toplam değeri 2,52 trilyona ulaşırken yatırımcının dijital varlıklara yönelik ilgisi de büyümeyi sürdürüyor. Boğa piyasasında potansiyel fırsatları yakalamak isteyenler için Grok’un yapay zeka robotuna danışıldı.

Altsezon başlamak üzere mi?

Grok AI’nın altcoin tahminlerine başlamadan önce Bitcoin rallisinin piyasada özellikle diğer dijital varlıklar için önemli bir katalizör görevi gördüğünü belirtmek gerekiyor. Özellikle 2017 yılında BTC’nin başlattığı ralli etrafında altcoinler önemli kazanımlar elde ederek değerlenmişti. Güncel kripto para hareketlerine bakıldığında da 2017’deki benzer piyasa çizgilerinin tekrarlandığı ve bu süreç devam ederse altcoin sezonunun başlamak üzere olduğu düşünülüyor. Bu boğa piyasası hareketini, öngörüleri ve hesaplamaları ile ele alan yapay zeka robotu Grok AI, piyasada öne çıkan potansiyele sahip altcoinleri belirledi.

Scotty AI, yapay zekâ ile güvenilir bir işleyiş

Grok AI’nin tahminlerine geçmeden önce yüksek büyüme potansiyeline sahip yapay zeka tokenlerinden biri olan Scotty AI projesi dikkat çekiyor. Ön satış aşamasında olan ve güvenlik açıklarına yönelik çözüm sunan bir proje olarak ele alınan Scotty AI, hızlı veri işleme özelliği sayesinde kod hatalarını ve güvenlik açıklarını hızla tespit eder. Böylece kripto para piyasasında koruyucu olarak görev görür.

Scotty AI satın al

Ek olarak blockchain iç işleyişi konusunda güncelliğini koruyarak karmaşık sorunlara karşı çözüm geliştirme görevini üstlenen yapay zeka destekli proje, güncel verilere göre 0,0078 dolardan satılıyor. İlerleyen etaplarda fiyatı yükselecek olan Scotty AI tokeni kendi resmi web sitesi üzerinden USDT, ETH ve kart seçenekleri ile satın alınabilir. 

Scotty AI satın al

Ethereum altcoini yeni rekor seviyelere ulaşabilir

Grok AI robotunun boğa piyasasına yönelik ilk altcoin seçimi Ethereum oluyor. Yapay zeka, Ethereum’un (ETH), lider dijital varlık BTC’den sonra en yüksek piyasa değerine sahip kripto para olduğunu hatırlatarak tahminin başladı.

ethereum altcoin
7 günlük ETH fiyat grafiği

Ek olarak ETH’nin akıllı sözleşme platformu olarak güçlendiğini ve değer kazanma potansiyelinin yüksek olduğunu vurguladı. Ayrıca DeFi alanındaki hakimiyetinin varlığın büyümesinde rol oynayacağını belirtti. Yapay zekanın ETH hakkındaki diğer düşünceleri şöyleydi:

“2022’de hayata geçirilen PoS mutabakat mekanizmasına başarılı bir geçiş yaptı. Böylece ETH enerji açısından daha verimli hâle geldi ve altcoin yaklaşan sharding yükseltmesiyle ölçeklenmeye hazır.”

Ethereum güncel fiyatına bakıldığında yeni rekor seviyelere doğru ilerleyen altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 3,785 dolardan işlem görüyor. 3,902 dolar seviyesine doğru pozisyon alan varlık, heyecan uyandıran ETF lansman haberleri ve katman 2 çözümleri ile yüksek bir iyimserlik taşıyor.

Filecoin (FIL) düşük sermayeli bir fırsat

Grok AI robotunun boğa piyasasında ele aldığı diğer bir altcoin Filecoin oldu. Düşük sermayeli bir altcoin olarak tercih edilen FIL, son bir haftada yüzde 20’nin üzerinde bir kazanç elde etti ve son günlerde blok zincir alanındaki çözümleri ile dikkat çekti. FIL coin, blockchain ekosistemindeki temel altyapı projelerine yönelik iyileştirici desteklere sahip. Bu gelişmeler ile yükselişte olan varlık, 10 dolar bandında işlem görüyor. Yapay zeka robotunun varlığa yönelik tahminleri de bu gelişmeler üzerine şekillendi.

“Filecoin; merkezi olmayan depolama çözümlerine yönelik artan talep ve Web3 uygulamalarının büyümesiyle birlikte yatırımcılar için güçlü bir değer taşıyor.”

Ek olarak FIL geliştirme ekibinin güçlü yönlerini vurgulayan Grok AI, düşük piyasa değerine sahip olmasına rağmen Filecoin’in önümüzdeki boğa koşusunda büyüme potansiyeli taşıdığını vurguluyor.

Chainlink (LINK) orta ölçekli bir yatırım tercihi

Birkaç haftadır mütevazi bir yükselişle durgun bir seyir izleyen Chainlink, yükselen boğa piyasası sırasında orta ölçekli bir varlık olarak ele alınıyor. Son 7 günde 20 dolar bandının üzerinde hareket eden altcoin hafif bir düşüşle 19,96 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yapay zeka robotu, LINK coin’in merkezi olmayan oracle ağı olduğunu söyleyerek DeFi ağındaki uygulamalara yönelin ekosistemindeki büyümeyi açıklıyor. DeFi ağındaki büyümenin LINK coine olan ilgiyi arttıracağını açıkladı.

“DeFi ve merkezi olmayan uygulama (dApp) ekosistemleri büyümeye devam ettikçe, güvenilir ve güvenli zincir dışı verilere duyulan ihtiyaç da artacaktır.”

Ek olarak Chainlink coin için güçlü ortaklık haberlerinin varlığın değerini yükselteceğini açıkladı ve önümüzdeki boğa koşusunda izlenebilecek bir altcoin olduğunu dile getirdi.

Sonuç olarak farklı büyüme potansiyellerine sahip altcoinleri ele alan Grok AI’nin seçimlerinin yanında kripto para piyasasının değişken olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle yatırım yapmadan önce yatırımcıların kendi araştırmalarını yapmaları büyük önem taşır.

finbold

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin