floki

Floki, Binance’in Metaverse bölümüne eklenmesiyle yüzde 10’un üzerinde artış gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, popüler meme coin Floki’nin özel kategorilere dâhil edilmesiyle daha fazla benimsenmesini sağladı. Borsa, Metaverse ve Gaming kategorilerine FLOKI’nin eklendiğini duyurdu, ardından meme coinin son 24 saat içindeki fiyat hareketi takip edildi.

Floki şimdi Binance Metaverse’de

Meme coin resmi twitter hesabında özel bir paylaşımda bulundu:

#Binance, borsasındaki #Metaverse ve #Gaming kategorilerine FLOKI’yi ekledi!

Binance, FLOKI’yi Metaverse ve Gaming kategorilerine dâhil ederek milyonlarca kullanıcının SAND, MANA, AXS, IMX, GALA ve ENJ gibi diğer önde gelen metaverse ve oyun kripto para birimleriyle birlikte Floki ticareti yapmasına olanak tanıdı. Binance kategorilerinden ekran görüntüleri eklenmiştir:

floki

Binance’in meme coini Metaverse ve Gaming kategorilerine dâhil etme kararı, meme coin için önemli bir onaydır. Binance, saygın ve gelecek vaat eden projelerin dâhil edilmesini sağlayan titiz listeleme süreci ve dikkatli kripto para seçimleriyle ünlüdür.

floki

 

Bunun aksine CoinGape dün, Binance’in PEPE‘yi artık güvenilir bir varlık olmadığı için Esnek Kredilerinden nasıl çıkardığını ve PEPE tokenlerinin balina dampingine nasıl katkıda bulunduğunu bildirdi.

Floki benimsenmesi ve fiyat hareketi

Piyasa değerine göre dördüncü en büyük meme coin olan Inu, son zamanlarda ivme kazanıyor. Ayrıca bu coin 5 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla Türkiye’nin en iyi kripto borsalarından biri olan Bitci’de listelenmiştir. Ayrıca iki hafta önce açıklanan stratejik bir ortaklıkla Inu ekibi, kullanıcıları teşvik etmek için Binance Pay’den yararlanan kapsamlı bir pazarlama kampanyası aracılığıyla benimsenmeyi artırmayı hedefliyor.

Binance borsası coinin listelendiğini bu yıl 24 Nisan’da duyurdu ve ertesi gün milyonlarca kullanıcısına açıldı. Floki, son 24 saat ve geçen hafta boyunca kazançlar sergileyerek piyasada olumlu bir ivme göstermeye devam ediyor. Bir saat içinde yüzde 3,09’luk bir artışla, duyurulmasının ardından 24 saat içinde yüzde 5,28’lik bir kazanç elde etti. Ayrıca geçtiğimiz hafta boyunca yazdığımız gibi yüzde 10’un üzerinde artış göstererek coin’in performansında olumlu bir eğilime işaret etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin