Flaş: Ripple - SEC davası sona ermiş olabilir! Resmi açıklama çok yakın!
Flaş: Ripple - SEC davası sona ermiş olabilir! Resmi açıklama çok yakın!

Flaş: Ripple – SEC davası sona ermiş olabilir! Resmi açıklama çok yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İddiaya göre, Ripple ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki dava sona erdi.

Bir yıllık davanın ardından Ripple rahat bir nefes alabilecek gibi görünüyor. Konuyla ilgili kaynaklar, şirketin ve SEC’in bir uzlaşma anlaşmasına vardığını bildirdi.

Kaynaklardan biri, anlaşmayla ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki hafta yapılacağını da sözlerine ekledi.

Ripple ve SEC’in yasal savaşı sona eriyor

Anonim bir kullanıcı Twitter’da şunları yazdı:

“Söylentiyi başka duyan var mı? SEC ve Ripple davasındaki tüm personel yeniden atandı. Kamuoyunda haberleri görmemize bir hafta kaldı.”

Ayrıca Twitter kullanıcısı, Komisyonun şu anda yasa dışı para birimlerini kovuşturmak için yeni alımlar yaptığını da sözlerine ekledi. Birçok kişi SEC ve Ripple arasındaki uzun süredir devam eden davanın sonunu dört gözle beklediği için tweet, çok sayıda etkileşim aldı. BitBoy Crypto YouTube Kanalı kurucusu Ben Armstrong da bilgilere tepki gösterdi. Birçok Ripple hayranı gibi, kripto yatırımcısı da söylentilerin doğru olmasını umuyor. Şu yorumda bulundu:

“Bunun doğru olması için dua ettiğimi %100 onaylayabilirim. 1 Ekim’den beri yatsı dualarıma dahil ettim.”

Ripple ve SEC davasına ilişkin söylentiler ilgi odağı haline gelmeden önce, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse SEC ile diğer davalar hakkında konuşmuştu. SEC Başkanı Gary Gensler’den alıntı yapan Garlinghouse, ajansın bazı davaları kaybetmeyi beklediğini söyledi.

O sırada, Gary Gensler’in ilgili gibi görünse de, SEC’e karşı Ripple davasına atıfta bulunup bulunmadığından emin değildi.

https://twitter.com/stedas/status/1499714181813227523?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1499714181813227523%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crypto-news-flash.com%2Fripple-vs-sec-lawsuit-is-coming-to-an-end-sources-reveal%2F

Ripple’a karşı SEC davası, emsal teşkil eden doğası nedeniyle geniş çapta takip edildi ve SEC, Ripple’la bir örnek oluşturmak istiyor. Öncelikle, Ripple kendi çıkarlarını ve ağdan yararlanan kullanıcılarının çıkarlarını savunmak istedi. Çoğu XRP sahibi, XRP’nin ABD dijital varlık borsalarında yeniden listelendiğini görmek için davanın bitmesini istiyor.

Ripple ve SEC davasıyla ilgili güncellemeler

Daha önce, Ripple ve SEC aylar önce her iki tarafın da lehine sonuçlanmayan bir tahkim kararı aldı. Hogan & Hogan hukuk firmasının ortağı olan avukat Jeremy Hogan, SEC ile Ripple arasında bir saatlik bir uzlaşma görüşmesi olacağını gösteren belgeleri paylaştı.

Ripple ve SEC’in yeni müzakerelerinin olumlu sonuçlanabileceğine dair umutlar yüksek. Yargıç Sarah Netburn, perde arkasındaki davayla ilgili tüm belgeleri inceliyor. Belgeler arasında Garlinghouse’un seçilen SEC temsilcileriyle yaptığı görüşmeler, SEC’in başlangıçta öne sürmeye itiraz ettiği belgeler ve Hinman’ın 2018 konuşması yer alıyor.

Jeremy Hogan şunları söyledi:

“Evet, birkaç ay önce bir saatlik bir uzlaşma tartışması oldu. Anlaşma olmadı, bu da bir sonraki en olası anlaşma zamanının arabuluculukta olacağı anlamına geliyor Ve bu, tüm belgeleri kamerada gören tek ve tek Yargıç Netburn tarafından düzenlenecek.”

Birkaç kanıt, Ripple’ın XRP teklifi sırasında herhangi bir menkul kıymet yasasını ihlal etmediğini gösteriyor. SEC’in Ripple ile bir anlaşmaya varacağına dair umutlar yüksek.

cryptonewsflash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin